Gå til innhold
  • Bli medlem

Cecilie82

Aktiv medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cecilie82

  1. Da har jeg kjøpt infinitiv mug. Litt plagsom knott en får i ansiktet når «luka» tas tilbake. Mulig jeg kjøper en annen i tillegg. Absolut greit med målesystemer og at den er i plast. Litt spent på hvor godt denne holder på varmen
  2. Hørt ag disse lekke en del ved mye bevegelse. Erfaring med det?
  3. Den har jeg. Men skal ta en nærmere titt på denne koppen.
  4. Litt kjipt hvis lokket detter av ja. Blir mulig liggende i en sekk med drikke
  5. De var skikkelig fine. Kanskje jeg nå ha en lignende 😊 Tenkte kanskje på en med lokk.
  6. Har dere en god turkopp å anbefale? Har lifeadventure men tenkte en med hank. Ser Stanley har fått god kritikk, men enkelte skriver at lokket ikke holdet tett.
  7. Så greie ut. Har et Mckinley som bli veldig hardt Takk, skal vurdere de. Har et Mckinley som blir veldig hardt til tross for at jeg ikke blåser det helt opp..
  8. Har noen et oppblåsbart liggeunderlag til telt å anbefale? Skal bli med på fjellturer. Kan en sjelden gang bli brukt i en hengekøye
  9. Noen som har erfaring med damemodellen? ser de også har en unisex modell
  10. Har en liten talon og temptest, men for lengre turer trenger en noe litt større
  11. Har du den selv? Fornøyd? Er til lettere fjellturer med overnatting
  12. Har en Norrøna falketind 35l. Den gnager på skuldrene så ønsker en ny. Jeg og samboeren har hver vår Ospery vurderer å kjøpe en av de. Ser det ikke er polstret rem helt rundt og er i tvil om de vil gnage. Samboeren har en gammel sekk som han vil bytte ut. Noen å anbefale?
  13. Prøvd smart woll sokkene i helgen. Er en start, men nå var det ikke så kaldt. Ble litt kald på slutten av turen så får prøve med en liten ullsokk innerst. Pose skal også prøves ut, ble klam i beina
  14. Er smart wool sokken uten stretch? Du har ikke prøvd sokker for dampsperre?
  15. Takk for gode tips. Stramme sokkker med stretch funksjon kan nok være en årsak. Blir også lettere fuktig av klamme bein. Du får sende en melding om skotrekket fungerer. Ser det er div varmesåler på markedet men har ikke gått til innkjøp av dette siden jeg trenger plassen i skoen. Gamasjer som går ned på skoen vil jo naturlig bli et isolerende lag. Har et par fra Uberg som jeg skal teste ut.
  16. Har Alpina fjellsko, skal ikke stå på at de ikke er store nok, men ikke så godt foret. Ser enkelte skrive disse sokkene er lange skafte/på leggen. Synes du det?
  17. Blir fort kald i beina på skitur. Går ofte med «varmepose» i skoen. Pleier å bruke Ulvang sokker fra xxl. Føler ikke behov for knesokker. Så at det var anbefalt Smartwool sokker for skitur, vurderer å kjøpe et par av hiking modellen. Noen som har råd og en sokk å anbefale?
  18. Tenkte å kjøpe disse i str 36. Hvordan er de på foten? Bruker vanligvis 35,6 men 36 kan gå med såle. Er de store i str? Vanntette? Kommer steiner ned i skoen? Tenkte høy modell.
  19. Du meiner sikkert Lundhags travers 2? Bruksområder for korte bukser er begrenset, men kan være greit til sitt bruk. Mulig lufting i siden er et alternativ. Skal ha buksen til juleaften så de må ha litt tid på retur om de ikke har 30 dager,
  20. Ingen fysiske butikker som har buksene det gjelder sommer som vinter. Haglöfs så grei ut. Både anvendelig og midt på treet prismessig. Fant bare en butikk som har denne i en mørk farge str m herre. Har noen har erfaring med addnature.no?
  21. Men ser ut som shortsen går midt på knærene stemmer det? Vil helst kjøpe en som går over knærene
  22. Har dere en zip off bukse til Herre å anbefale? Ikke for baggy i modellen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.