Gå til innhold
  • Bli medlem

Jakobz1

Passivt medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jakobz1

  1. Går jo ikke ann å få ett bedre svar enn dette 👍. Takk skal du ha sofasliter. Da stå gjenstår spørsmålet om hvilken krok som bør brukes, den som er lettest å få ut (minst hull) eller den som trenger mest kraft for penetrering? Var det stor forskjell her? Jeg tenker litt sånn: hull må jo tettes uansett størrelsen.

  2. RoyN skrev (1 time siden):

    Jeg har padler stort sett uten spruttrekk og opplever ikke vann fra årene som et stort problem for min del. Med en kortere raft så kan du feste sekk på baugen, men synes det forenkler mye å ha god plass i båten. Nå er packrafter forholdsvis enkle å selge brukt, men anbefaler å kjøpe en lengde du trives med med en gang. "Buy once cry once" som de sier. 

    Takker for tipset der. 

    • Liker 1
  3. Så på alle disse modellene, kanskje litt dyre for mitt bruk. Tenkte kanskje det var lurt å prøve noe billigere for teste ut om det er noe for meg, men kanskje det er noen på bruktmarkedet. Ang Norsecraft Viking er den 135 i lengde, på 193 er den kanskje litt kort? Er 135 fra enden og ut til hæler på skoene.  

  4. Tenkte jeg skulle kjøpe Packraft men amatør som jeg er trenger jeg litt hjelp. Har kun tenkt å bruke den på vann for å finne fiskeplasser , ikke stryk m.m. Det trenger altså ikke være en dyr packraft. Jeg er 193 høy, så trenger nok litt lengde. Jeg har sett på følgende modeller: JÁVRI 260 fra Kipara og Vega Designs Nordmarka 270. Er det noen som har erfaringer her?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.