Gå til innhold
  • Bli medlem

Jakobz1

Passivt medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jakobz1

  1. Godt å vite. Tror dette blir bra. Takk skal du ha.
  2. Takk for svar. Ble Javri med 155cm indre lengde. Tok uten trekk nå, men det får gå.
  3. Høres betryggende ut. Takk for all hjelp.
  4. Denne har 155cm innerlengde, tenkte at det med stor plass er ganske greit.
  5. Går jo ikke ann å få ett bedre svar enn dette 👍. Takk skal du ha sofasliter. Da stå gjenstår spørsmålet om hvilken krok som bør brukes, den som er lettest å få ut (minst hull) eller den som trenger mest kraft for penetrering? Var det stor forskjell her? Jeg tenker litt sånn: hull må jo tettes uansett størrelsen.
  6. Hei. Har gått til innkjøp av en packraft Kiparo Javri 260. Lurte jo litt på dette med fiskekroker og eventuelle punkteringer, vil helst ikke svømme i land... Noen med erfaring her?
  7. Hvor viktig er sprutetrekket? Som sagt kun til bruk på stille vann.
  8. Så på alle disse modellene, kanskje litt dyre for mitt bruk. Tenkte kanskje det var lurt å prøve noe billigere for teste ut om det er noe for meg, men kanskje det er noen på bruktmarkedet. Ang Norsecraft Viking er den 135 i lengde, på 193 er den kanskje litt kort? Er 135 fra enden og ut til hæler på skoene.
  9. Tenkte jeg skulle kjøpe Packraft men amatør som jeg er trenger jeg litt hjelp. Har kun tenkt å bruke den på vann for å finne fiskeplasser , ikke stryk m.m. Det trenger altså ikke være en dyr packraft. Jeg er 193 høy, så trenger nok litt lengde. Jeg har sett på følgende modeller: JÁVRI 260 fra Kipara og Vega Designs Nordmarka 270. Er det noen som har erfaringer her?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.