Gå til innhold
  • Bli medlem

Eirik TP

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eirik TP

  1. Jeg har da gått for Whiteout GT Pro, men det er mye av det samme. Brukt den på pulktur og det fungerte helt nydelig. Ikke noe problem med fukt/svette, gode ventilasjonsmuligheter og virker solid med tanke på bruk av trekksele osv.
  2. Det blei GT Pro på meg også. Fått testa den litt i vintervær nå og er meget godt fornøyd så langt. God kvalitetsfølesle, gode funksjoner/løsninger, romslig passform(har L, er 182cm, lang i ryggen med relativt slank kropsfasong, og kan fint bruke den over tjukk ullgenser eller tynn dunjakke) og lav vekt. Har riktignok ikke mye å sammenligne mot, men må si meg fornøyd til nå.
  3. Jeg valgte til slutt å prøve Whiteout. Fikk jakka i dag og førsteinntrykket er meget godt. Blir interessant å teste den utover vinteren i ulik aktivitet.
  4. Takk! Det var et godt poeng.
  5. Takk for godt innspill! ☺️
  6. Jeg må ha meg ny skalljakke som skal brukes hele året. Har sett på flere typer, men kjenner best til Norrønas modeller og kvalitet. Jakka må fungere vinterstid til turer med pulk osv. Vurderer for øyeblikket følgende modeller og ønsker innspill på pros/cons og evt.alternative modeller. 1. Norrøna Trollveggen GT PRO 2. Norrøna GT PRO light 3. Bergans Senja 4. Bergans Letto mvh Eirik
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.