Gå til innhold

pettrus87

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. takker=) for teste ut en av de da.. begge dissa passa til ntn systemet sant?
  2. ja det er såppas ja:P hehe... jaja for vel gå for ntn.. stått telemark 1 år=) blir sikkert bedre og hoppe med og sånt:) ikke så ille å tryne.. Men hvlike sko passer til ntn ?.. det er de crispi skoa.. og? De er så jævli dyre....5k.. er det flere modeller?
  3. Takk for svara=) Var på xxl i dag og titta på sko og bindinger.....fyren viste meg de nye ntn bindingene også, disse virka veldig lovende. Men vil dere anbefale de nye ntn enn gamle R8 bindingene og sånt?? Er ntn bindingene bedre å gå topptur med og sånt? Man slepper vel den sikkerhets vaieren..som gjør at man slepper å få skia opp i tryne når man tryner?
  4. har kjøpt meg brukte Rossignol B3 Bandit ski. Fikk dem ganske billig så jeg bare kjøpte dem. er disse ok for topptur og i trekket? Syns de virka litt tunge men...er ikke så erfaren så jeg er litt usikker:P Så må jeg kjøpe meg bindinger, har tittet på cobra R8. står mye bra om de. Men har ogs ålest at det er ikke så bra med høy binding...syns disse bindingene virka litt høye..men jeg er usikker:P Må ha litt hjelp:P Staver er i boks, men støvel? Hvliken type telemarkstøvel bør jeg statse på? Og så lurer jeg på hvliket type feller jeg skal kjøpe meg...? Hvliket feller er bra for disse breie skia? takker=)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.