Gå til innhold
 • Bli medlem

snozzla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for alle svar! Jeg har bestilt en jakke fra RevolutionRace som jeg fikk anbefalt her oppe, den var rimelig! [Hidden Content] Så da prøver jeg den og om jeg ikke syns den holder så prøver jeg meg på Bergens superett eller Patagonia jakka. Om det fortsatt blir for ille så blir det nok å investere i Norrøna til slutt.
 2. Ha ha nei den var litt for grønn gitt men takk
 3. Takk for link! Skal sjekke ut! Litt i overkant med 5000 ja - men dersom det er en jakke som kan brukes til mer hverdagslige turer samt toppturer i flere år er det verdt det syns jeg.
 4. Det jeg mener er jeg selvfølgelig ønsker en jakke som tåler litt regn, men som er en allværs skalljakke, helst en rimelig en ? Men det er greit å investere i en som holder i flere år dersom det faktisk er verdt prisen. Jeg tenker tynt ullag innerst, fleece/ull genser mellom så denne jakka, for for eks. Galdhøpiggen i sommer. Jeg har egentlig ikke noe jakke eller friluftsliv erfaring så derfor jeg spør her og ikke i butikken hvor de prøer å pakke på deg det dyreste de har
 5. Er det stor forskjell mellom disse at det er verdt prisen? Vekt har ikke så mye å si for meg Patagonia W's Torrentshell 3L Jkt [Hidden Content] Norröna Trollveggen Gore-Tex Pro Light Jacket W’s [Hidden Content] Norröna Falketind Gore-Tex Jacket W's [Hidden Content]
 6. Hei, Jeg ønsker tips på en skalljakke som er vind/vanntett. Jeg vet vanntett ofte ikke er vanntett - men den bør tåle litt regn før jeg blir våt gjennom men ønsker ikke å bruke den som regnjakke. Bruken er ut på tur i nærområde, hverdags og kan tåle vær på galdhøpiggen på sommeren for eks. Er en jungel der ute og stive priser. Noen tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.