Gå til innhold
  • Bli medlem

Anders Gj

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Anders Gj

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, Jeg har Alpha 200i / T5 som jeg bruker på hunden. Er det noen som vet hvordan jeg kan få hundens rute lastet opp på mobilen eller pc'en? Tilsvarende som når man bruker en garminklokke og får turen i Garmin Connect etterpå. ønsker å se hvor langt hunden har gått mm Tusen takk for hjelpen!
  2. Hei, Jeg har Alpha 200i / T5 som jeg bruker på hunden. Er det noen som vet hvordan jeg kan få hundens rute lastet opp på mobilen eller pc'en? Tilsvarende som når man bruker en garminklokke og får turen i Garmin Connect etterpå. Tusen takk for hjelpen!
  3. Hei, Forsøkte meg på en lang dagstur i går (~55 km), men avsluttet etter 45 km pga mye regn og at det ble sent. Så til neste runde tenkte jeg å høre om tips til ting som kunne gått bedre. Plan: Hvor lenge vil dere anbefale å gå sammenhengende før pauser? Type 1 time, 10 min pause? Eller lenger strekk og lenger pauser? Pauser med kvalitet: - Med nedbør og litt vind ble vi fort kalde på pausene, så det ble mer om å gjøre å få spist litt og å komme seg videre, mer enn kjekke pauser. Noen tips her? Tempo: Vi holdt et tempo i kupert terreng (total stigning ca 2800 m) på 17 min/km. Dette gjorde at det hele tok vel lang tid, noen tips om "ideell" marsjfart? Alle innspill mottas med takk!
  4. Hei! Noen som kan tipse om en god løsning for kart på denne klokken? Ønsker å ha topografisk kart, kunne laste ned andres ruter, lage egne mm. på mobilen har jeg brukt topo gps med norgeskartet til 33 kr(!), og det har fungert stråleende. takk for all hjelp!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.