Jump to content

Nicholas Leidenfelt

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Nicholas Leidenfelt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nicholas Leidenfelt's Achievements

  1. Hei, Da har vi landet på en av følgende 2 turer i slutten av mai (27-30) for vår packraft tur: Alternativ 1: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/etne-med-packraft Alternativ 2: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/packrafting-gjennom-solendalen-og-spekedalen Tenkte jeg skulle høre her på forumet om dere har noen anbefalinger rundt disse turene? Hvilken ville dere dratt på hvis det var dere på denne tiden ? Det vi tenker på er flom, kulden, og ellers hvordan forholdene vil påvirke gleden av selve turen. Håper å høre fra folk i dette forumet. Blir veldig satt pris på. Mvh, Nicholas
  2. Hei, Har sett litt på denne turen: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/packrafting-gjennom-solendalen-og-spekedalen Tror du den går fint eller er vi for høyt da?
  3. Hei, Vi er en ganske sporty gjeng som ønsker å dra på vår første packraft tur. Planen er å sette av 3 dager til forflytning (dra torsdag kveld og overnatte slik at vi er klar til fredag, lørdag og søndag i naturen). Vi bor i oslo området og tenker oss ut på tur i slutten av mai. Har lest litt om ulike turer, men tenkte det kunne vært spennende å høre hva dere her anbefaler oss. Optimalt så er det en litt morsom og krevende tur med gjerne noen høydemeter nedover. Setter pris på alle tips.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy