Gå til innhold
  • Bli medlem

Nicholas Leidenfelt

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Nicholas Leidenfelt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, Da har vi landet på en av følgende 2 turer i slutten av mai (27-30) for vår packraft tur: Alternativ 1: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/etne-med-packraft Alternativ 2: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/packrafting-gjennom-solendalen-og-spekedalen Tenkte jeg skulle høre her på forumet om dere har noen anbefalinger rundt disse turene? Hvilken ville dere dratt på hvis det var dere på denne tiden ? Det vi tenker på er flom, kulden, og ellers hvordan forholdene vil påvirke gleden av selve turen. Håper å høre fra folk i dette forumet. Blir veldig satt pris på. Mvh, Nicholas
  2. Hei, Har sett litt på denne turen: https://packraftnorge.no/blogs/turguider/packrafting-gjennom-solendalen-og-spekedalen Tror du den går fint eller er vi for høyt da?
  3. Hei, Vi er en ganske sporty gjeng som ønsker å dra på vår første packraft tur. Planen er å sette av 3 dager til forflytning (dra torsdag kveld og overnatte slik at vi er klar til fredag, lørdag og søndag i naturen). Vi bor i oslo området og tenker oss ut på tur i slutten av mai. Har lest litt om ulike turer, men tenkte det kunne vært spennende å høre hva dere her anbefaler oss. Optimalt så er det en litt morsom og krevende tur med gjerne noen høydemeter nedover. Setter pris på alle tips.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.