Gå til innhold
  • Bli medlem

Husky_87

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Husky_87

  1. Husky_87

    Fjellduk

    Ja vi har 2 polarhunder fra før, så ble uvant med en som ikke takler kulde på samme måte😄 skal kikke litt på den
  2. Husky_87

    Fjellduk

    Hei. Noen som har erfaring med magasinet sin fjellduk til hund? Har en gordon setter valp som kunne trengt en slik nå på vinteren, å vurderer denne. Den er ikke foret?
  3. Endte opp med en bergans magma dunjakke, men merket samme dag at ytterstoffet var veldig tynt, så byttet den dagen etter i en Rab valiance. Denne har mye tykkere ytterstoff som tåler en del, samt samme dunmegde som magma.
  4. Her skal jakka brukes til hverdagsbruk, samt skiturer med hund på fjellet og på åsen. Har lenge kikket på en skikkelig dunjakke, men den må dekke flere behov til den prisen:)
  5. Hei. Denne arnnapurna så veldig fin ut, men fant den ikke på nett, i norske nettbutikker iallfall. Har god erfaring med bergans fra før, men tenkte å prøve noe nytt
  6. Tenker ikke på kortere jakker enn vanlig altså, bare vanlig lengde. Denne k7 ser ikke så alltfor lang ut, men ingen rundt her som har ME i butikk, så blir evt å ta sjangsen på å bestille
  7. Har kikket på k7, men ønsker ikke en lang jakke. Er denne som en parkas?
  8. Hei. Er på utkikk etter en ny tykk dunjakke, vekt spiller ingen rolle. Har kikket på mountain quipment vega, noen som har erfaringer med denne? Å noen som vet hvilke jakke som tok over før greenland jakka fra mountain equipment? Mvh
  9. Hei. Planlegger å ta iallfall ei natt i telt med fiske, å vurderer valdres. Har med 2 barn på 5 og 10 samt 2 trekkhunder. Hvordan er det ved nedre buvatnet?
  10. Lengden på sålen av skoen er 29cm
  11. Hei. Kjøpte et par brukte rossignol sprayer pro ski til guttungen for å se om det kan være noe, men usikker på hvordan man justerer bindingene i forhold til vekt osv. han er 10 år, ca 145 høy og litt over 30kg ca. Ser på rossignol bindingene at det er skala bpde forran og bak, samt på midten. Noen som vet hva disse skal stå på?
  12. Hei. Lurer på om noen har noe ambefaling til skitur i område sørfron? Vi er på hytta på gålå nå i helga, å har planer om en fin skitur. Vi bruker trekkhunder å har med 2 barn. Har vært mye i hundeløypene og skiløypene her ved gålå, men ønsker oss litt høyere opp i terrenget. Tenker kanskje høvringen kan være noe?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.