Gå til innhold

mariuscl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som har vært i området rundt Gjendebu i det siste? Planlegger en bestigning av Store Knutsholstind i løpet av juli, og lurer på om det fortsatt ligger snø langs hovedruten? På forhånd, takk!
 2. Hei alle sammen! Sitter og planlegger en tur til Store Knutsholstind neste helg. Vi skal gå normalruten opp fra Svartdalen. Noen som vet hvordan forholdene er der oppe nå med tanke på evt. nysnø? Har prøvd å bestige toppen før, men måtte snu pga. bom på stivalg. Endte opp i en svært bratt og glatt fjellside. Har lest at det er svært viktig å treffe på veivalget og at det til tider kan være vanskelig å se vardene. Noen som kan komme med en litt detaljert ferdselsplan utover det å starte ved den store steinen med varde på? På forhånd takk! Mvh Marius
 3. Hei Vurderer en dagstur til slottet i morgen. Bor i Hamar og kjører til Spranget med sykler på taket. Skal ha med meg kjæresten min som er relativt "grønn" når det gjelder toppturer. Er denne turen realistisk for en nybegynner? Og hvordan er forholdene per dags dato med tanke på snø? Har hørt om en delvis luftig passasje ved toppen. Litt kort tid å svare på, men alle svar blir tatt imot med et stort takk. Marius (og kjæreste)
 4. Takk for svar. Er lysten på Austre Leirungstind. Unngår man brevandring ved tur opp fra leirungsdalen? Lurer også på hvor krevende eggen opp til Munken fra Leirungsdalen er? (for en lite fjellvant kjæreste)
 5. Hei Ser etter spennende turer i dette området. Turene vil ikke skje før til sommeren, men ønsker å planlegge en evt telttur. Jeg skal ha med kjæresten min som ikke er så veldig fjellvant, men nokså tøff. Jeg tenker på topper som ser stilige ut, men som ikke innebærer klatring eller vanskelig klyving. Prøvde meg på Store Knutsholstind i sommer, men måtte snu etter at fjellet var fryktelig glatt og bom på stivalg. Da skjønner dere forhåpentligvis hvor lista ligger... Er f.eks. Tjønnholstind, skarvfløytinden og Munken gode alternativer? Rasletind ol. er ikke like interessant... Tar gjerne mot andre forslag fra noenlunde samme område også! På forhånd takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.