Gå til innhold
 • Bli medlem

Mantonsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mantonsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som har et tips til hvor man kan finne digitale kart over Sverige (a la norgeskart.no)?
 2. Jeg stusset selv på det faktumet. Har du (Oksen) selv erfaringer med Svalbard 6 camp?
 3. Høres bra ut synes selv det høres noe knapt ut med 4-mansstelt, så også der stikker svalbard seg noe ut.
 4. Nydelige snøplugger! Vi er to voksne og to barn, samt en irsk setter. Ser for meg at spitsbergen 4 camp holder plassmessig. Svalbardteltet er noe større, samt noen tusenlapper billigere noe som gjør det ekstra interessant. Spørsmålet blir da hvor enkelt, kjapt og effektivt et slikt telt (kombi tunnel og kuppel) går på og av pulken.
 5. Vurderer ulike ekstremtelt, da spesielt Helsport sine modeller Fjellheimen X-trem 4 Camp, Spitsbergen X-Trem 4 camp og Svalbard 6 camp. Dersom noen har erfaringer med disse modellene tar jeg gjerne i mot innspill Spesielt er jeg interessert i erfaringer rundt det å slå opp/ta ned Svalbard 6 camp. Ser jo at de reine tunnelteltene lett kan pakkes på toppen av pulken, og lurer på om dette også lar seg gjør med Svalbardmodellen
 6. Vurderer ulike ekstremtelt, da spesielt Helsport sine modeller Fjellheimen X-trem 4 Camp, Spitsbergen X-Trem 4 camp og Svalbard 6 camp. Dersom noen har erfaringer med disse modellene tar jeg gjerne i mot innspill :) Spesielt er jeg interessert i erfaringer rundt det å slå opp/ta ned Svalbard 6 camp. Ser jo at de reine tunnelteltene lett kan pakkes på toppen av pulken, og lurer på om dette også lar seg gjør med Svalbardmodellen :)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.