Gå til innhold
 • Bli medlem

fjellgutt1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellgutt1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk så mye for svar @Snartur Her var det mye bra å ta med seg. Blir jo spennende hvordan jeg fikser det med sjåfør, hehe. Skal sjekke ut bloggen din!
 2. Takk for tipp topp svar 😄Nå har jeg mye å sette meg inn i. Kommer med oppdatering på hvordan planleggingen går fremover 👍
 3. Takk for svar, Hammer! Elvekryssing kan være farlige greier. Dette med svovel er også interessant. Ser på den inreach 66i... Får se om jeg finner noen bra deals på finn fremover. Skal absolutt legge inn tid for å nyte naturen. Landskapet ser helt fantastisk ut.
 4. Hei, Sindre! Snakket med deg på Instagram for noen uker siden, morsomt at jeg traff deg på forumet! Var tross alt du som inspirerte meg til å gjøre turen. Fikk en del tid på flyplassen i går kveld, så brukte tiden på å skrive ned en del spørsmål. Mesteparten av spørsmålene er direkte relatert til selve turen, mens andre er mer generelle. Først litt om min egen erfaring slik at du får et bilde. Er 22, vært aktiv hele livet, vært i forsvaret og trives godt ute. Lengste turen jeg har hatt (utenom forsvaret) har vært på 7 dager. Da gikk jeg rundt 20km hver dag. Dette er jo en ganske st
 5. Hei, jeg planlegger å skulle gå Island på tvers den kommende sommeren, så fremst covid situasjonen tillater det. Søker kunnskap og tips her på forumet! :) Planen er å gå fra fra Raufarhafnarhreppur til Vik i myrdal. Turen vil være ca 600km i lengde, planlegger å gå rundt 25km hver dag. Noen av dere som har gjort samme turen? Eller som har vært rundt om på Island, som kan si litt om terrenget/erfaringer?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.