Jump to content

Krister Haugen

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Krister Haugen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krister Haugen's Achievements

  1. Hei, Har tittet litt på å skaffe meg et solo telt, blant annet for fotavtrykk (plass å sette opp), lange gåturer (vekt) og i de tilfellene hengekøye tur ikke er aktuelt. Tenker ikke at det trenger å være et fullverdig 4 sesong (vinter), da får jeg i såfall bruke et annet telt med bedre plass. Men et telt som kan benyttes vår/høst/sommer, også på hardangervidda og tilsvarende. Tenker derfor at det må være mulig til å ha gode luftemuligheter, men burde ikke være bygget opp av mesh på innerteltet, men mer luftig tett stoff som utgangspunkt. Med tanke på vekt, så ser jeg for meg et sted under 1.5kg. Samtidig som fortelt må kunne skjerme en stor sekk og gjerne mulighet å koke mat. Har sett på forskjellige typer, men er usikker på om jeg trenger "pro" versjoner, eller om superlight versjonene kan holde til mitt bruk (primært hengekøye eller tarp, men må ha mulighet å ha telt på de turene som telt er mest aktuelt), så teltet vil ikke bli være med på hver eneste tur og tenker derfor at slitasjemessig kan superlight telt være godt nok. Noen av teltene jeg har tittet på er: Hilleberg enan Helsport ringstind superlight Hilleberg akto Nordisk telemark Har dere noen tanker, forslag eller andre ting jeg burde tenke på?
  2. Takk for svar Er klar over utfordringer med kondens, men med å ha det rundt sovepose blir mer som et alternativ til teppe. Bare at jeg ser for meg flere bruksområder med isolert fjellduk, blant annet da den er mer vanntett enn vanlig teppe.
  3. Hei, Har sett etter isolert fjellduk en stund, som både skal kunne benyttes i bunn av telt og rundt seg på kjøligere kvelder/regn og evt poncho. Men hovedbruken blir som sovepose på varmere tider evt som overtrekk når det blir kjøligere. Jeg overnatter mest i hengekøye, der jeg også ligger på siden. Og benytter mammut protect sovepose med hull til armene. men noen ganger kan det bli kjøligere på armene og på undersiden. Tenker derfor at en fjellduk jeg kan ta på utsiden, enten som en sovepose eller pledd. Står mellom Dovrefjell thinsulate custom hunt og helsport xtrem. Hva er deres synspunkter?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy