Gå til innhold

Hans Otto Kaltenborn

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, Er det noen som kjenner til forholdene innover flya nå? Lurte på en tur på Rasletind, Munken eller Tjørnholstind i helgen. God avkopling fra kjøpesenter og førjulsmas, men er det fremkommelig i høyden nå med føtter, ski eller truger? Eller kanskje alle tre..?
 2. Hans Otto Kaltenborn

  Store Austadbottind

  Hei, Er det noen som kjenner til snøforholdene på toppen av Store Austadbottind nå? Tenker spesiellt på fonna som ligger på toppen og som kan være litt lei å passere. Er det nødvendig med sikring der nå mon tro?
 3. Hans Otto Kaltenborn

  Midtmaradalsryggen-Dyrhaugsryggen

  Hei, Takk for svar! Er det en Halls Hammer på Midtmaradalsryggen også? Trodde det bare var den ene mellom Midtre og Vesle Skagastølstind. Gikk Dyrhaugsryggen ifjor, men måtte snu på Søre pga. av tidsklemma. Har derfor lyst til å prøve å ta hele turen til sommeren med en tiiidlig start fra Stølsmaradalen. I og med at det er en lang dagstur i høyden, har vi tenkt å prøve å begrense mengden av "isenkram" mest mulig. Godt å ha en minst mulig oppakning bortover traversen. Har du noen gode forslag til nødvendig minimum av utstyr? Har også sett at det skal gå an å ta seg ned fra Lavskar ned på Midtmaradalsbreen. Er det noen som har erfaring med det? Kan være greit å ha muligheten ved evt. dårlig vær/tid.
 4. Hans Otto Kaltenborn

  Midtmaradalsryggen-Dyrhaugsryggen

  Hei, Tenker på noen turer i Hurrungane i sommer, blant annet å gå fra Støsmaradalsseter og hele Midtmaradalsryggen over Vesle, Store, N1 og N2, og ned i Berges skar og opp på Søre Dyrhaugstind og ut Dyrhaugsryggen og ned til Turtagrø. Ser ut til å være en kjempetur! Har noen erfaring fra den turen? Er litt usikker på eggen fra Store Midtmaradalstind og til Nordre. Kan den gås uten sikring, evt. ved å gå ned i sida mot Stølsmaradalen? Takknemlig for svar.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.