Gå til innhold
 • Bli medlem

Milla80

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Milla80

 1. Er det noen som har tips til gode ski for en nybegynner. Tenker ski som kan brukes både i skianlegg, men hovedsakelig toppturer på Vestlandet. Tror jeg lander på scarpa F1 som sko. Tips til ski/bindinger?
 2. Takk for tips. Er supert med tarp som erstatning, men på «høyfjellet» på Sunnmøre kan det være dårlig med trær. Synd jeg ikke får sett Lofoten utstilt noe sted. Hadde gjort valget litt lettere.
 3. Det var synd dem ikke kunne sy den inn. Vurderte selv å spørre helsport, men da er det nok ikke vits i å gjøre det. Hilleberg virker bra, men veldig dyrt for oss. Da får vi to telt for den prisen. Og vi trenger egentlig to. Vurderer fjellheimen eller Lofoten, også ett rimelig marmor vapor eller limelight. Det blir hovedsakelig fjellturer i greit vær og ofte kun 2 av 4 på tur samtidig 😊
 4. Ja, hvis det dukker opp salg så hadde det vært supert med en i superlight og en i pro. Må sjekke litt på tilbud fremover. Spitsbergen blir for tung synes jeg. Hilleberg Kaitum 3 virker perfekt, men den var veldig dyr. Skulle ønske det fantes fjellheimen med inngang som Lofoten. Vi har forresten exped downmat 7 underlag. Funker det i Lofoten ?
 5. Hei. har bestemt oss for å gå til innkjøp av enten helsport Lofoten eller fjellheimen. Har to barn og ønsker å bruke to telt istedetfor ett stort. Hovedsakelig vår/sommer/høst i mye vestlandsvær. Frister med superlight utgave, men tror pro er bedre med to små barn? ( Vi ønsker også å bruke telt alene uten barn innimellom.) uansett, jeg ønsker Lofoten fordi man kan åpne hele forteltet. Fin at man får mer utsikt og mer åpen følelse i teltet. Jeg ønsker fjellheimen grunnet bedre plass i innerteltet. Noen som vet om det fungerer og åpne ytterteltet på fjellheimen slik som på Lofoten? Eneste for
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.