Gå til innhold
  • Bli medlem

Aksel

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for svar. Lurer på om jeg skal bestille klatreguiden til Kvaløya. Ser ut som det er et fint utgangspunkt hvertfall. Har ikke funnet noen rutebeskrivelser for Lyngsalpene, men skal prøve å lete mer. Har de tatt turen så langt tror jeg ikke litt kjøring skal hindre å dra lengre unna Tromsø.
  2. Lenge siden jeg har vært inpå her nå. Ser ut som det blir denne sommeren det blir tur, og de er fortsatt mest gira på Tromsø-området da noen de har snakket med mente det var kremen av norsk klatring å finne i området der. Jeg driver på og leter etter noe informasjon om klatring i Tromsø-området nå, men har foreløpig bare funnet denne http://www.home.no/tkk/ Hvis noen har erfaring fra området, er det noen steder som peker seg ut som klare anbefalinger for klatring over flere taulengder (høyveggsklatring på norsk?)? Takker for svar!
  3. Tusen takk for bra svar! Gleder meg til å sjekke ut til våren!
  4. Familien min har nettopp fått seg hytte på blefjell, i nærheten av blestølen for de som måtte være kjent. Noen som vet om noen steder det er mulig å klatre i nærheten? Har sett at kongsberg klatreklubb har noen beskrivelser, er det noen som anbefaler/fraråder bruk av noen av feltene?
  5. Er det noen som har noen tips om hvor i landet man drar med seg rutinerte klatrere for å gi dem det beste av Norge? Planlegger for en sommerferie om et par år, så har god tid til å planlegge.. Noen nettsider (gjerne med engelsk versjon) som har noen rutebeskrivelser eller gode beskrivelser av vegger/naturen? Vi kommer til å ha utganspunkt i Oslo, men har bil og god tid, så hele landet er aktuelt. Er selv forholdsvis fersk klatrer og studerer i Ungarn, så har ikke peiling på hva som er bra steder å dra, eller hvor jeg finner info for slikt i Norge. Det er hovedsaklig vegger på flere taulengder de er hektet på, men vi kommer også til å dra på mindre vegger og buldring, så alt av tips er til god hjelp. De har hørt at Tromsø-området skal være bra, men det er jo litt langt fra Oslo, og er vel kanskje litt usikkert mtp vær(?). Takker for all hjelp!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.