Gå til innhold
  • Bli medlem

Tanja Solstad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Tanja Solstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for gode innspill folkens 🌹. Rutevalget ble til slutt Hjerkin - Nordseter (Lillehammer), med et parr avstikkere kanksje. Tror det kan bli fin høsttur.
  2. Takk, det var et godt tips. Jeg tenkte primært øst- eller midt Norge. Utgangspunktet var finnskogleden, bare fordi den er nære og enkel. Men nå droppet den. Fjell eller skog er ikke så viktig på denne turen. Børgefjell er flott, vært der noen ganger. Absolutt et alternativ.
  3. Takk, det var et godt tips. Jeg tenkte primært øst- eller midt Norge. Utgangspunktet var finnskogleden, bare fordi den er nære og enkel. Men nå droppet den. Fjell eller skog er ikke så viktig på denne turen. Børgefjell er flott, vært der noen ganger. Absolutt et alternativ.
  4. Hei Jeg tenkte rydde hodet litt på en ca 10 - 12 dager tur i høst ( neste uke🙈). Jeg hadde forslg klare, men de gikk litt på kryss og tvers av Norge / Sverige. Så lurer nå på om det er noe som har gode forslag til en 100% norsk tur. Ønsker en tur som ikke svinger for mye innom folk og bebyggelse. Tenkte primært telt, ser for meg det enklere inkluderer mine to hunder enn hytter. Turen er viktigere enn lengden, men liker å gå. Glad for gode innspill 🙏.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.