Gå til innhold

Per Stian Wølneberg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Per Stian Wølneberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Prøvde å starte helt på nytt i dag. Nå er kanoen betydelig mer symmetrisk, men det er noe forskjell fortsatt. Sier du at det går an å justere matten ved bare å fjerne de tverrgående spantene? Jeg klarer ikke flytte på matten når baugen ligger i press? Jeg har fått et nytt problem nå. Se på vedlagte bilde. Nest siste tverrspant er bredere (smalere) enn spennet i kanoen?
 2. Vennligst overse innlegget over, skriver på mobil og den slo seg vrang. Nå har jeg fått den opp!!! Legger ved noen bilder. Jeg har fortsatt to problemer. 1. Matta ligger veldig skeivt i ene baugen, men rett i den andre. Matta ligger også tilsynelatende rett i midten av kanoen. Er dette urovekkende? Burde jeg ta den fra hverandre og sette den sammen igjen? 2. Se på nærbilde av C kroken som skal festes i den hetta. Hetta er helt skeiv. På lenger ut i båten er det enkelt å rotere stanga rundt, men denne sitter på den delen som er festet til baugen og lar seg derfor ikke rotere. Jeg har ikke festa den helt, fordi jeg er redd spennet vil ryke plastikken. Hva burde jeg gjøre her?
 3. Tenker du på den tynne delen av kjølrøret som skal gå inn i baugen? De sitter helt inn, kan ikke se skjøten. Nå forsøkte jeg å sette spantene på plass slik at kjølrøret blir holdt nede av midtspantet. Som dere ser på bildene slanger den seg ganske godt. Ligger i en S. Var det sånn for deg også Truant? Problemet mitt nå er at jeg makter ikke å få spantene langt nok ned til at de ligger under esingene. Har sjekka serienumme på rørene og målt duken, det skal være rett rør til rett duk. Skal gi det noen forsøk til før jeg ringer Bergans, magefølelsen sier at det kommer til å ordne seg.
 4. Er det normalt at kjølrøret skal være såpass for stort? Det er beint umulig å få den til å ligge rett. Hvis jeg tvinger den til å ligge rett blir det en bue med rundt 20cm høyde over flytematta i toppen av buen. Det er rett å slett ikke plass, kanoen må utvide seg ganske mange cm for at den skal kunne ligge rett.
 5. Tanken har slått meg, men siden jeg kommer litt lenger hver gang så tenker jeg at duken strekker seg og tilpasser seg. At den er rett. Det som var vanskelig første dagen går veldig greit nå. Har startet på nytt, og demontert alt sikkert 20 ganger. Er det noe serienummer eller andre måter å identifisere hvilken modell duken tilhører?
 6. Nå har jeg stått i med kanoen i tre kvelder. Det går litt fremmover, men herregud så vanskelig det er. Jeg har kommet så lagt at de tverrgående buene skal nedi, men vi makter ikke å få de til å passe. Har latt kanoen stå med de lange stengene i nå, kanskje den strekker seg litt til i morgen? Det er betydelig kaldere i lufta i dag, og synes det merkes på at duken er slakkere når baugene skal nedi. Får prøve å spyle den med hageslangen i morgen for å se om det hjelper.
 7. Takk for tips Borgern! Skal få med en kamerat å prøve igjen en annen dag. Fikk i hvertfall kjent på et bredt spekter av følelser i dag 😅
 8. Litt redd jeg har ødelagt den nå? Lar den ligge inntil videre. Hva burde jeg gjøre? Kan m jeg reparere duken, eller må jeg ha ny? Er det reklamasjonsak?
 9. Jeg har kommet så langt at jeg får stevnen ned i baugen, men da presses stevnen på motsatt side opp. Klarer ikke få begge til å ligge nedi samtidig. Tips? Jeg har sett Bergans sin video rundt 200 ganger nå 😂
 10. Er det meningen at den sorte matten skal være større enn den grønne duken? Når jeg legger den inni buler den enten på midten, eller stikker langt opp langs baugen? Klarer ikke sette inn stevnene fordi det blir så trangt i baugen når den sorte matta krøller ser der
 11. Takk for svar, da blir det nok å la den få stå over sommeren. Jeg har lagt inn den svarte duken nå, er det meningen at den skal ligge oppover slik som på bildene? Jeg har justert så den stikker like mye opp på begge sidene etter jeg tok bilde
 12. Takk for svar, da blir det nok å la den få stå over sommeren
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.