Gå til innhold
 • Bli medlem

Per Stian Wølneberg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Per Stian Wølneberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, hvordan skaffer dere oversikt over hvor det ligger kraftstasjoner og demninger? Finnes det en karttjeneste som gir oversikt?
 2. Hei, jeg vurderer å kjøpe en slik åre med langt, tynt blad med rund ende. Jeg har en billig årr fra biltema på 150cm nå og synes denne er for lang. Jeg kan få kjøpt Grey Owl Plume på 153cm lolalt. Bladet på denne er jo betydelig lengre. Betyr det at åren vil føles kortere?
 3. Hei folkens! Jeg har nå hatt kanoen på vannet en ukes tid. Som dere vet strevde jeg veldig, men alt er glemt nå. Tenkte jeg skulle skrive en liten oppsummering av førsteinntrykket i tilfelle andre er interessert i samme type kano. Det står i beskrivelsen at denne passer perfekt for barnefamiliar, og jeg tror de skrev at det går fint med to voksne og to barn. Dette er mye mulig om barna er små, jeg har hatt to stykk barn på 11 år og synes da kanoen er passe full. Det blir trangt mellom årene. Jeg tror nok det ville gått med en passiv passasjer ekstra, men da blir det veldig intimt.
 4. Takk for mange gode tips og råd til innkjøp av kano, og montering! I dag har jeg hatt første og andre turen i kanoen! Den første turen padlet jeg ca 1,5 km oppover elven i motvind. Kanoen er overaskende god å padle. Jeg hadde ingen problemer med å håndtere den på egenhånd. Jeg måtte til slutt snu fordi vinden ble så sterk at det knapt gikk fremover. Det ble en nydelig retur hvor jeg nesten bare trengte å bruke åra som ror mens jeg lå tilnærma langstrakt i kanoen, mens jeg nøt følelsen av å flyte hjemover igjen. Den andre turen hadde jeg med ungene på 11 år. Da padlet vi nedover elven et lit
 5. Det har du nok rett i! Jeg har heldigvis en jobb som gir meg mye frid innnenfor normal arbeidstid 😊 Skogens Stønn, takk for tips!
 6. Så kjekt å høre! Da har jeg massevis av område å utforske.
 7. Takk for tips! Skal ta det til meg, og tenker at jeg starter sakte og utforsker på vindstille dager. Det er meldt mye vind tiden fremmover så blir nok mye øving oppi elven først. [Hidden Content] Hvis du ser på kartet der, så er det like etter der det står Lyngholmen brygge at skillet mellom elv og sjø går, og fiskekort ikke er nødvendig. Jeg har bare gått tur i område, men vannet ser ganske lunt ut der? Det ser ikke ut som hav.
 8. Heisann, nå som kanoen endelig er oppe er det tid for å teste den. Jeg bor ved Nidelva i Arendal og er ikke spesielt kjent på havet. Vokste opp innlands med tjern og elvestryk. Jeg er veldig usikker på dette med overgangen fra elv til hav. Hva burde jeg være obs på når jeg nærmer jeg havet? Jeg ser for meg at jeg kommer til å fiske endel der grensen for fiskekort slutter, da er jeg fortsatt et stykke fra åpent hav. Er dette forsvarlig med en kano?
 9. Ja, nå må jeg bare vente på litt bedre vær så skal den testes 😊
 10. Jeg har 16" modellen, ganske sikker på at spantene er der de skal være. Hadde ikke latt seg gjøre på noen annen måte
 11. Snaket med Svein i Bergans i dag. Han sa at dette var som forventet på denne modellen og at det ikke utgjorde noen forskjell. Så da lar jeg de stå slik 😊 Men skal sjekke det du sier for sikkerhetsskyld. Du tenker da på de to nest bredeste? Den bredeste er det bare en av på denne modellen.
 12. Mener du å tegne opp omrisset av flytematten i duken? Det var lurt!
 13. De har faktisk samme nummerering i manualen. Så det er snakk om helt samme rør ingen forskjell. Skal prøve å rette opp matta mer slik som beskrevet over for å se om det hjelper. Ellers så sitter alle de langsgående festet slik de skal.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.