Gå til innhold
  • Bli medlem

Jan Erik Pettersen

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Får man tak i alternativ til rødsprit? Leste om dette og soting, virker for meg som om det er umulig å få tak i? Å kjøpe heet over nettet er vell ikke lovlig? Ville blårens vært bedre? Ach
  2. Takk så meget begge to, er den med lukket bunn jeg har prøvd meg på. er er i hovedsak til kaffe men skal se om ikke jeg klarer å steke en god biff gryte på den også, men regner med å måtte trenge en som er større. Takk for gode tips og råd. Har forøvrig blitt fortalt at man bare bør la den brenne ut da man har en viss sjans for å sprute brennende sprit over alt. Høres ut som en kjip situasjon midt i skogen!
  3. Hei hopp, har prøvd å søke litt uten å finne noe svar, så jeg må spørre dere som har prøvd om tips og råd. Har laget en slik brusboks ovn, jeg har så lyst til å prøve den på en helgtur jeg skal på, dette er ikke den jeg har laget men dette er varianten: [Hidden Content] Det jeg lurer på er hva jeg skal bruke til å fyre med? Det har vært vanskelig å finne ut av. Noen som kan dele noen erfaringer med meg?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.