Jump to content

Anonym123

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Anonym123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anonym123's Achievements

 1. Må tilføye at jeg var en tur på lørdag. Vannet var fortsatt for kaldt, eller var samme opplegg med fisking uten napp. Så prøvde jeg det ene tipset jeg fikk her med mark og søkk. Lot den synke helt ned til bunnen og dro veldig sakte inn. Da fikk jeg to ørret. Veldig slanke, men likevel fine! Så det er altså en løsning for de som måtte lure senere Takk for tips!
 2. Takk for alle svar! Mye gode tips:)
 3. Det ble ikke det desverre. Men jeg drar ut igjen på lørdag og prøver på ny! Burde være vesentlig varmere i vannet nå:) Lykke til du også
 4. Skulle jo tro det var relativt likt i Finnmark. Det gir meg håp
 5. Dette skal jeg absolutt prøve i morgen. Har nå vært fjerde dag på rad oppe på fjellet uten så mye som et napp. Mistenker at vannet er for kaldt og at fisken står der isen fortsatt dekker, og på bunn. Uansett, takk for innspill!
 6. Ja det er i det minste oppløftende. Tenkte å prøve igjen i kveld Takk for svar Bjørn
 7. Hei! Jeg fisker i en kjede med fjellvann utenfor Tromsø hvor jeg alltid får masse fisk om sommeren. Dette er da kun ørret. Dette er relativt små vann, men ikke på kulpnivå. På det ene vannet har isen gått på strekket fra innløp og til utløp på andre siden. Det er da en del strøm på hele denne stripa, mens isen ligger tykt på resten av vannet. På et annet vann har isen gått kun på innløp. Jeg har forsøkt å fiske begge steder i flere timer, både med makk/dupp og med diverse sluker/spinnere. Slukene har hovedsakelig vært bronse ettersom det er dette jeg får fisk på om sommeren, men også sølv. Alt uten hell, noe jeg syns er rart da vi får masse fisk om sommeren og også på isfiske om vinteren. Har noen tips til hva jeg burde gjøre annerledes/evt hva jeg gjør galt? Må jeg rett og slett vente til isen slipper taket enda mer? Er litt utålmodig Takker for hjelp!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy