Gå til innhold
 • Bli medlem

Fleur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fleur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så megamat 10 ligner en vanlig madrass i comfort mens megamat 12 lite er som en vanlig luftmadrass? Isåfall tror jeg megamat 10 høres mer ut for meg 😀 skal uansett ikke på lange fjellturer og luftmadrassen jeg har idag veier 2 kilo og ser ikke ut som megamat 10 veier noe mer? Men er den høy nok eller går du nedi med hofta når du sover? Jeg sover på siden og er avhengig av å ikke gå nedi med hofta mot underlaget.
 2. På denne videoen sier de at det ikke er stor forskjell i comfort men derimot stor forskjell i pakkstørrelse. Megamat 10 er nesten dobbelt så tung og stor som megamat 12 lite. Hva er forskjellen på megamat 10 og megamat 12 da? Eller finnes det ikke megamat 12?
 3. Men hvorfor er den så mye bedre en en vanlig luftmadrass da? Problemet mitt med nåværende luftmadrass er ikke at jeg fryser men at det ikke er noe deilig å ligge på. Jeg betaler ikke 2000 kr for noe som er helt identisk å ligge på men som kanskje varmer bedre
 4. Har idag en helt vanlig oppblåsbar luftmadrass og den er helt forferdelig å sove på. For det første er den altfor tjukk, tror den er 22 cm høy. Den er veldig ustabil å sove på, man fyker rundt alle veier og det er ikke spesielt komfortabelt heller. Har lest om exped megamat lite 12 og lurte på om noen har erfaringer? Er den så bra som man skal ha det til? Er den egentlig noe annerledes enn en vanlig luftmadrass? Mener jeg har hørt at det er noe fyll inni så den føles som en skummadrass? Den er dyr men absolutt verdt det om den er god å sove på.
 5. De selger den kun på nett så blir vanskelig.
 6. Ok, men tenker dere jeg bør ha den som er for personer opp til 168 eller 183 da?
 7. Ønsker meg ny sovepose og er en frossenpinn (dame). Har sett meg ut 2 dunposer. Mammut nordic down 3-season (unisex) som har en comf temp på 0 grader og marmot angel fire dame som har en comf temp på - 5,6 grader. Mammuten er forøvrig for personer som er max 180 cm lang og marmoten kan man få i enten en versjon med max personlengde på 168 cm eller 183 cm. Jeg er akkurat 168. Er ikke da en sovepose beregnet opp til 168 litt kort? Uansett, hvem av dem bør jeg velge? Blir marmoten for varm rett og slett? Kommer til å bruke den mest på sommer men muligens også noe vår/tidlig høst.
 8. Ja velger heller en varmere pose og bruker den som dyne. Noen som har tips til pose?
 9. Nei kommer nok til å dra på teltturer når det er meldt opphold, men man vet jo aldri om det kommer en skur. Ønsker også kun å kjøpe 1 sovepose som passer til alle de 3 årstidene. Når det gjelder underlag trenger jeg også noe ekstremt komfortabelt siden jeg sover mest på siden og ikke takler å ligge på hardt underlag.
 10. Jeg trenger ny sovepose og ønsker noen tips. Jeg er en dame som fryser veldig lett, spesielt på føttene. Soveposen skal brukes vår/sommer/høst (mest sommer) men neppe utendørs vinterstid. Primært telt, men kan tenke meg å prøve hengekøye en gang på sommeren med fint vær også. Noen som har tips til sovepose? Er så mye å velge mellom. Også usikker på om jeg skal ha dun eller syntet. Tar gjerne imot tips til liggeunderlag og. Har til nå sovet på flytemadrass men synes nesten den er litt for høy, selv med mindre luft. Jeg må sovne på siden og klarer ikke å sove på hardt underlag.
 11. Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn (6 og 10 år) som ser etter et familietelt. Ser etter et allround telt som både kan brukes på camping og kortere fjellturer. Har fått tips om bergans wiglo men dette koster over 7000 kr og det har vi ikke råd til nå. Men så fant jeg Robens green cone 4 og det er mye billigere og ser veldig bra ut. [Hidden Content]. I tillegg er det en god del bredere enn wigloen. Leser at familier på 4 får god plass i wigloen, da bør man ihvertfall få plass her? Er det noen som har erfaring med teltet? Spurte speidersport.no som selger det
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.