Gå til innhold

Fleur

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Fleur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja velger heller en varmere pose og bruker den som dyne. Noen som har tips til pose?
  2. Nei kommer nok til å dra på teltturer når det er meldt opphold, men man vet jo aldri om det kommer en skur. Ønsker også kun å kjøpe 1 sovepose som passer til alle de 3 årstidene. Når det gjelder underlag trenger jeg også noe ekstremt komfortabelt siden jeg sover mest på siden og ikke takler å ligge på hardt underlag.
  3. Jeg trenger ny sovepose og ønsker noen tips. Jeg er en dame som fryser veldig lett, spesielt på føttene. Soveposen skal brukes vår/sommer/høst (mest sommer) men neppe utendørs vinterstid. Primært telt, men kan tenke meg å prøve hengekøye en gang på sommeren med fint vær også. Noen som har tips til sovepose? Er så mye å velge mellom. Også usikker på om jeg skal ha dun eller syntet. Tar gjerne imot tips til liggeunderlag og. Har til nå sovet på flytemadrass men synes nesten den er litt for høy, selv med mindre luft. Jeg må sovne på siden og klarer ikke å sove på hardt underlag.
  4. Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn (6 og 10 år) som ser etter et familietelt. Ser etter et allround telt som både kan brukes på camping og kortere fjellturer. Har fått tips om bergans wiglo men dette koster over 7000 kr og det har vi ikke råd til nå. Men så fant jeg Robens green cone 4 og det er mye billigere og ser veldig bra ut. https://www.outnorth.no/robens/green-cone-4#Green. I tillegg er det en god del bredere enn wigloen. Leser at familier på 4 får god plass i wigloen, da bør man ihvertfall få plass her? Er det noen som har erfaring med teltet? Spurte speidersport.no som selger det og de anbefalte det men mente det kunne bli trangt med 4 voksne. Nå har jo vi 2 barn, men de vokser jo de og. Men uansett er det større enn wigloen såvidt jeg kan se. Takhøyden er også høyere. Man mangler alle forteltene som wiglo har, men er det egentlig et must? Evt har noen noen andre anbefalinger å komme med? Bra takhøyde og plass er en fordel og bør ikke veie mer enn 6 kilo som wiglo gjør
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.