Gå til innhold
  • Bli medlem

Goa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Goa

  1. Hei - her er mange gode råd Selv nådde jeg toppen for snart 10 år siden! Jeg vil bare legge til at det er deilig med snacks/sjokolade i lomma ... og ta gjerne med et lett fleeceteppe for kalde netter, kalde stoler i messeteltet - og gi det bort før du drar til Zanzibar Da er det bare å glede seg masse til turen - nyte hver dag, gå sakte sakte (pole, pole!), drikk ofte små slurker vann! Lykke til
  2. Supert! Takk for gode tips til lesing. Jeg skal kose meg med god tid til forberedelser før Ladakh-turen neste sommer. Mitt høyeste fjell så langt er Kilimanjaro - lærte litt om høyden da, men jeg var heldig den gangen. Kjente bare et lite trykk i hodet etter 4.600 moh ellers fungerte kroppen OK. Men man vet jo aldri hvordan det blir på neste tur ... I India er jeg mest redd for mageproblemer! Jeg har også kikket litt på din bloggside - supre fotos!
  3. Takk for ditt svar Tinde Dette området blir bare mer og mer spennende jo mer jeg leser og hører om det. Jeg har reist i India tidligere - sett hele New Dehli på kryss og tvers og besøkt Agra, Taj Mahal, den forlatte byen, osv der + dro videre til Nepal. Jeg var der under Dewali feiringen - så det var ekstremt mye mennesker over alt hele døgnet! En opplevelse, men ikke det jeg håper på når jeg besøker Ladakh området! Hvis du har spesielle nettsteder, bøker etc å anbefale hører jeg gjerne om det også. Jeg tror at trekking/kultur blir mitt fokus - og ikke opp de høyeste toppene... Trist å høre at du fikk mageproblemer - men det er dessverre et kjent fenomen (dellybelly)
  4. Hei - jeg har besøk fra India pt og har fått anbefalt en tur til Ladakh-området på det varmeste! De sier det forsatt er trygt å ferdes der og at det er forholdsvis lite besøkt (i forhold til de mer kjente fjellområdene)... Er det noen av dere som har reist i området og evt har noen reisetips? Jeg har god tid til å planlegge turen ... kanskje blir det neste sommer? Glad for tilbakemeldinger
  5. Tusen takk for innblikk i din heller våte c2c opplevelse sist høst! Jeg har lest din blogg med stor fornøyelse og medlidenhet! Vet hvor utrolig kaldt regnet og vinden kan være! Selv skal jeg dra siste uka av april - og håper på mer vårslig, varmt vær med litt sol innimellom regnbygene ... Men - jeg pakker GoreTex dressen, varm fleecejakke, ull-tshirts, superundertøy og kanskje en vanlig turbukse/shorts (?) for oppholdsværsdagene:) Får reise i mine fjellstøvler, selv om de nok piiiper i alle sikkerhetskontrollene, ettersom jeg forstår at det ikke holder med kraftige joggesko m/goretex ... (det hadde jeg håpet nemlig). Jeg skal bo i Keswick og har lyst til å gå toppene Helvellyn og Skiddaw ... but it's a "strenuous walk with steep ascents and descents on rocky ground." Kanskje det ligner på vårt Jotunheimen? (med lavere fjelltopper, men ... dog). Jeg skal gå alene og håper på godt merka stier, gode kart og minst mulig vading av elver ... surkling i myrer ... Men, jeg gleder meg masse til gode outdoor-shops, afternoon teas og selvsagt a pint or two Og - så ska jeg test ut flap jack'ene!
  6. Noen som har tips om hvilke turer/steder/landsbyer/sites jeg bør få med meg på 1 uke i Lake District i Cumbria, UK? Jeg drar siste uka i april ... Jeg liker alle slags turer: toppturer, enkel klatring, arkeologiske/kulturelle siter, pub/afternoon tea, etc! Alle tips mottas med takk.
  7. Fantastisk! Tusen takk for supre bilder og kommentarer! De gir et flott innblikk i det skiftende landskapet en slik tur vil gi og ga meg bare enda mer lyst til å reise. Stemmer det at du/dere var der i april '07? Jeg har ikke fått beskjed om å ta med ski ... slik det ser ut som dere hadde? Derimot stegjern og breøks. Staver tror jeg bestemt jeg tar med uansett, selv om jeg ikke bruker det på tur her hjemme. Min høyeste fjelltopp er Kilimanjaro - 5895moh, men jeg har også vært på trekking i Nepal - Annapurna Circuit i 3 uker. Ellers er jeg mye på tur hele året i fjellheimen her hjemme - så jeg føler at jeg har nok "erfaring" til å teste formen i Andesfjellene nå. Men jeg vet at de er hakket hvassere enn både Annapurna og Kili pga mye sterk vind og kulden! Jeg drømmer videre om Tupungato ... og hvis ikke flere har fått lyst til å dra nå så vet ikke jeg!
  8. Enn så lenge er jeg alene fra Norge, men jeg har kontakt med en internasjonal gruppe som skal gå Tupungato (14 dager) i slutten av januar/begynnelsen av februar 08 - og denne gruppen organiseres av lokale guider. Se: http://www.andesmountain.cl/index_ing.htm Pris ut fra Santiago, Chile er USD 2,200 - da er "alt" inkludert. Jeg har lenge hatt lyst til å oppleve Andesfjellene - og da ser jo dette ut som en fristende begynnelse! Føler at Aconcagua blir for "folksomt" - men det er mange andre fristende fjell der nede også! Ettersom dette blir min første tur til Sør-Amerika foretrekker jeg å dra på en nogenlunde "organisert" tur ... Men, det hadde vært fint å høre fra noen som har vært på Tupungato - evt har erfaringer fra området som de vil dele med meg!
  9. Hei, jeg er ny i dette forumet, men har hatt det under "oppsikt" en stund - så det var på tide å registrere seg. Jeg har lyst til å bestige Tupungato jan/feb neste år ... er det noen som har erfaringer fra dette fjellet evt også har lyst til å bli med en liten, internasjonal gruppe ut fra Santiago i Chile?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.