Gå til innhold
  • Bli medlem

Peten

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Peten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. @borgern Tusen takk for en utdypende beskrivelse. Det er omtrent samme formål som jeg selv tenker å bruke de til. Undersøkt de litt rundt på nettet nå, og det virker som en god kandidat!
  2. Takk for flere gode forslag her. @Freebird Sealskinz Dragon Eye skal jeg titte nærmere på! De så absolutt ut som en aktuell kandidat. @Tor-Erik-L-77 Nei det er absolutt ikke lett. Finner en del tynne hansker i teknisk stoff med funksjoner slik som Windstopper osv, men vannavstøtende/vanntette har jeg fortsatt ikke kommet over. Redd for at hansker av Neopren vil ha sine begrensninger ved høyere aktivitet. Lite pustende egenskaper vil nok føre til bra oppsamling av fuktighet på innsiden. Uansett tusen takk for researchen, så får du gi en lyd om de viste seg å være brukenes på land! @G.
  3. Hei, Jeg har vanskeligheter med å oppdrive et par tynne, vanntette hansker. Det er primært til bruk på fjelltur, eventuelt joggetur, under forhold preget av regn/vind. Det er derfor ønskelig at de isolerer fra vind/vann, uten å skape for mye varme. Mvh 😄
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.