Gå til innhold
  • Bli medlem

Komo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Neutral

Om Komo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja, helt nydelig! Jeg brukte Mountain Equipment Helium 600 også hadde jeg en eldre Helsport 3 sesong syntetpose på utsiden. Den sistnevnte er litt større en førstnevnte, så det fungerte veldig bra.
  2. Jeg hadde en nydelig natt ute i helgen! Gradestokken viste 15 minusgrader på det kaldeste, men det var godt og varmt i posen. Eller posene. Jeg hadde to soveposer. Fungerte veldig bra! Hadde også varmeflaske. De gav mye varme. Frøs ikke et sekund.
  3. Takk for enda flere tips! Veldig kjekt. Jeg er fremdeles litt spent, men om jeg forstår dere riktig kan det funke å sove ute i 10 minus med en god tresesongspose? Det stresser meg jo litt at comfort temp på soveposen sier -1 og yr nå sier -9😬
  4. Tusen takk for utfyllende svar, og gode tips. De tar jeg med meg! Veldig spent, men gleder meg masse! Jeg skal oppdatere på hvordan dette går😅
  5. Hei! Jeg skal sove ute på vinteren for første gang. Meldingen er 7-8 minusgrader. Jeg skal sove under tarp. På Mountain Equipment Aerostat 7.0 liggeunderlag og Helium 600 sovepose fra samme merke. Da soveposen er en tresesongspose med comfort temp på -1 skal jeg ha en fleecepose inni i tillegg. Jeg skal ikke gå langt så tar også med ullpledd og skinn til å legge på liggeunderlaget. Jeg kommer til å ett eller to lag ullundertøy og dunsokker - i tillegg til varm lue, hals og votter. Bør jeg ha mer? I tillegg vil jeg ha varmeflaske i soveposen og bål ved siden av (til det brenner ut). Jeg er kvinne, turvant og sover generelt tungt og godt. Har fryst litt i telt/hengekøye før (ved 3-4 plussgrader), men har da hatt lettere utstyr (beregnet på sommer). Så det jeg lurer på er. Har vi troa på dette? Er det noen tips der ute? Takker på forhånd veldig for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.