Gå til innhold

Even Værnes

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Even Værnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja nå som kong vinter ikke lenger er til og stole på har det blir vanskelig og få testa noe vinterutstyr på Østlandet i år desverre:( så skal ta meg en langhelg ett sted med snø i nærmeste fremtid.
 2. Skjønner hva tenker du anngående bredde på kortfeller da?
 3. Hei igjen!😁 har åsnes amundsen ski (56mm brede) og fikk med noen mohair kort feller på 35mm. Holder dette?. Eller burde jeg kjøpe 58mm brede kortfelle istedenfor?. Syntes langfeller virker dyrt, og har lite bruksområde?... Skal på en 14 dagers tur med pulk i rondane/Dovrefjell. Mvh Even Værnes:)
 4. Takker for svar! 😁 i dag kjøpte jeg meg fjellpulken xcountry 144 med drag, sele, og en fjellpulken xpack 25l. Skulle gjerne hatt xplorer 155 pulken, men den var dobbelt så dyr så da var valget enkelt!😅
 5. Var i kontakt med de tidligere i dag og sjekket og den kan bestilles😁 takk for svar angående sela 😉
 6. Takker for gode svar!😁 da blir det fjellpulken 144 med drag og standard sele😁 Tenker standard selen er grei nok. Kan vell eventuelt bare feste noen skulderreimer fra en gammel tursekk på de eksiterende skulderstroppene?^^
 7. Hei! Skal nå invistere i min aller første pulk... den jeg har får øyet fjellpulken xcountry 130... skal bruke pulken til en 2 ukers tur ukene før påske. Hva tenker godtfolket?:) Mvh Even Værnes:)
 8. Hei, har akkurat kjøpt meg ett par alfa guard og syntes de kansje er en halv størrelse for store...noen som har erfaring med og løse dette?. Har tenkt på kartanker eller doble såler? Mvh Even Værnes )
 9. Takker for alle gode svar😁 spennende tabell også
 10. Hei! Driver og spekulerer i og kjøpe pulk...:) ser at fjellpulken selger sekker som har feste for pulkdrag, kan jeg kjøpe en sånn sekk istedenfor pulksele?. Mvh Even Værnes:)
 11. Ja, har en kompis som har bonfire også han er veldig fornøyd!. Noe som vet hva slags kaliber av poser som går bra sammen som 2-poseløsning?
 12. Takk for svar har sett på bonfire tidligere og syntes den virker god hvahva tenker dere om 2 planløsninger?
 13. Hei dere! Jeg er nybegynner når det kommer til vinterturer og er iferd med og kjøpe min første vinterpose. Jeg er ute etter en syntetisk pose som kan holde meg varm i 25 minisgrader. Har dere noen gode forslag? Mvh Even Værnes:)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.