Gå til innhold
  • Bli medlem

Aaaaaaaahaaaaa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aaaaaaaahaaaaa

  1. Takk for svar👌🏻 Kommer jo an på hva en skal bruke det til, men er du ute etter en øks, ville jeg droppet nord😉
  2. Er det noen av dere som har kniven som kunne veid den med slire for meg?
  3. Ser Nord nå om ikke lenge også kommer med sleipner stål. Hva tenker dere her om det? Fordeler ulemper med begge?
  4. Blir nok den på meg om grepet sitter, ellers så er jo nye didi galgalu et alternativ.
  5. Høres bra ut. Jeg har også str 10, så da må jeg få testen en snart. Takk for tilbakemelding fra dere alle her inne, og så ønsker jeg alle en opplevelsesrik naturtid fremover🤣
  6. Jeg bruker å ha stor lang knive med dype slire på venstre siden selv om jeg er høyrehendt da jeg synes den er lettere å ta inn og ut av slira sånn som en lite sabel om du skjønner. Blir kronglete på riktig side (høyere) når det blir litt lengde på kniven synes jeg.
  7. Høres veldig bra ut da den er tenkt brukt mye sammen med kvistbrenner. Takker for hyggelig tilbakemelding👌🏻
  8. Er det noen som har hatt mulighet til å få testa ut Helle Nord skikkelig og kan komme med litt erfaringer på styrket og svakheter med den?
  9. Bålkassen til tentipi har jeg men vil ha noe som har mindre volum, så derfor kvistbrenner. Har noen buschbox brennere til turbruk, men trenger en rimelig til å ha i nauste😉
  10. Noen som har tips til en veldig rimelig kvistbrenner? Kan være av den tyngre sorten og litt stor da den kun skal brukes i naustet/brygga og oppbevares der. Rustfri er topp. Ikke noe selvbygger, men en ferdig variant.
  11. Takk for info😊 Hvilken tykkelse bruker du på de til en 7fot på fjellet med Okuma Ceymar XT CXT 10? Kan jo prøve en av hver da det var ekstra en ekstra spole til den. Har ikke kjøpt stang ennå, men har lyst på rundt 7fot teleskop (så kort som mulig). Noen forslag til en som passer den snella? Pris 500-1500.
  12. Hvilket snør anbefaler du til https://www.skittfiske.no/okuma/183020/okuma-ceymar-xt-cxt-10-haspelsnelle-med-ekstra-spole mvh Andreas 😊
  13. Takker atter for gode innspill og råd👍🏻
  14. Flotters, tusen takk👍🏻 veldig godt og informativ svar. Da har jeg litt å gå etter ved innkjøp👌🏻
  15. Takk for god info. Tenker stort sett over tregrensa, men kan hende litt under iblant, så greit å legge seg på en som funker til begge. Størrelse på fisk har jeg egentlig ikke peiling på hva jeg kan forvente, men +- en kg er kanskje det som holder til i vanlige fjellvann på Vestlandet? Bare knall om stanga kan slåes sammen så mye som mulig.
  16. Heisan. Sikkert masse tråder om dette emne, men for litt oppdatert svar ønsker jeg tips om en god budsjett-haspelstang med snelle til ca 5-10g spinner. Skal brukes til fiske på fjellet for en nybegynner. Gjerne med link til hele sett.
  17. Noen som har prøvd ut å fyre med pellets i kvistbrenner og har noe erfaringer å dele?
  18. Men knotten der kan være litt plagsom har jeg lest.
  19. Men den stikker ikke heldigvis😃
  20. Da har du ikke vert ved Myvatn😉
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.