Gå til innhold

Vegard Wold

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vegard Wold

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Knappeslire, da vet jeg hverfall den sittet godt så lenge knappen er ordentlig, noe jeg tror den er
 2. Bestillte denne. Takker så mye folkens!
 3. Ja, ligger vell rundt der jeg og. Dæven dette var vanskelig da.xD Men åssen er syrefaste kniver? Jeg kan godt vedlikeholde kniven, og ser at noen kniver har Bøhler 670 og 690. Hva er forskjellen på disse?
 4. Veldig viktig for meg at den sitter godt i slira, har hatt veldig mye nesten ulykker og mistet noen kniver som sitter dårlig i slira, mye mora og sånn da men uansett. Har og dårlig erfaringer med kniver som ikke er fulltang, hadde en øyo Rondane som knakk etter første batonering, så fulltang er helt nødvendig da kniven blir litt herja med. Har relativt store hender.
 5. Kniven skal brukes til sløying av ørret, kløyving av småved til kvister. Micarta eller tre spiller ingen rolle, så lenge den ikke ser ut som en mora eller bear grylls kniv.. Noen som har prøvd Lars Monsen Alaska kniven? Åssen sitter den i slira?
 6. Hei 😄 Er på utkikk etter en ny kniv og har noen kriterier Maks 1300 kr Fulltange Fint skaft, tre, ikke gummi. Helst med fingervern men ikke helt nødt Må tåle en trøkk Til nå har jeg sett litt på brusletto femunden og Lars Monsen Alaska og Lars Monsen femunden. Noen som har noen tips?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.