Gå til innhold

adrian262

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om adrian262

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tubbs: Ja, i Sverige har de fortsatt noen snusmerker med den "gamle" pappvarienten.
  2. Humbug: Godt sagt. Vi jobber faktisk med Norsk Vann og VEAS (Norges største rør og renseanlegg) hvor vi håper de kan bli med oss på en informasjonskampanje frem mot 19. November. Tror du Hengut.no kunne tenke seg å bli med på noe sånt?
  3. Terka: Godt spørsmål. Vi vet at det jobbes med en annen løsning for emballasje hos produsentene. Men når det ble krav om samme farge på boksene ble det gjort et valg om at alle bokser ble like, derfor forsvant de boksene som faktisk var mer nedbrytbare. Sikter til boksene for løssnus som var laget av papp. Skulle gjerne sett at alle boksene ble laget av samme materialet. Enig, #sporløsferdsel og kildesortering er helt klart det best alternativet etter å slutte å snuse selvfølgelig;) Espen: Bra jobba, og takk for oppfordringen;) Det stemmer, vi burde ha skilt mellom løs og porsjon og kanskje hatt en litt mer informativ tekst før spørreundersøkelsen. Takk for tilbakemeldingen.
  4. Vi ønsker å ta opp en viktig miljøutfordring mange kanskje ikke kjenner så godt til, så håper det er i orden at jeg poster et innlegg her med oppfordring til å ta en kjapp spørreundersøkelse. Som en netthandelsaktør for salg av snus på nett har vi blitt gjort oppmerksom på en stor miljøutfordring vi snusere burde ta tak i, nemlig resirkulering av snusbokser og kasting av brukt snus. I Norge selges det i år ca. 80 millioner snusbokser hvorav mange havner i naturen, i tillegg kastes det også ekstremt mange porsjonssnus i både naturen og i do. Vi trenger din hjelp til å få finne ut litt av omfanget. Svar på 3 spørsmål om Miljø og snus. (Undersøkelsen er anonym). 3 Spørsmål Om Snus & Miljø Og du: 19 November er den Internasjonale do-dagen, så vi oppfordrer alle til å ikke kaste snusen sin i do. Start gjerne før, men ihvertfall denne dagen;) Selv om du ikke snuser, kjenner du sikkert en del som gjør det. Hjelp oss å spre ordet til alle du kjenner som snuser. Hilsen Snus365.no
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.