Gå til innhold

elnerdl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har også hytte på nordsida av skarvet (Myrland). Har bare 4 års fartstid i området, så jeg har mange ugåtte løyper/stier. Hvor er Veslekvelven? Er det på østsida av trekket, og opp til Halletjønn? Er det en lang tur om en ikke tar trekket opp? I forhold til tur til Folarskardnuten inn Raggsteindalen/Byrkjedalen?
 2. elnerdl

  Raudalseggje

  Takk for svar. Det var nordflanken opp til skaret mellom toppene jeg hadde i tankene. Får vel bare vurdere underveis om vi føler at det er trygt nok uten sikring, selv om det kan virke som om det skal gå greit.
 3. elnerdl

  Raudalstindene

  Med utgangspunkt Olavsbu skal vi gå Raudalstindene, håper på alle tre. Starter med Austraste Raudalstinden. Må en gå samme vei fram og tilbake, eller er det mulig å komme seg ned i dalen innover mot Olavsbu igjen når en er på Vestraste Raudalstinden?
 4. elnerdl

  Raudalseggje

  Noen som vet om det er vanlig å bruke sikring på Store og Midtre Raudalseggje ved Olavsbu. Jeg tåler litt luftig klyving, men går vanligvis ikke der det kreves sikring.
 5. elnerdl

  Sjogholstind

  Er det noen av forumets lesere som kan tegne inn naturlig rutevalget opp på Sjogholstind på vedlagte bilde? Jeg er spesielt interessert i hvordan en skal krysse snøen, og hvor det er best å komme seg over på ryggen opp til toppen. Jeg forutsetter at en kommer fra Gjendebu, og velger letteste (og tryggeste) vei opp. Bildet er hentet fra www.glittertindforlag.no (Fjellet i bilder, bildesøk: Snøholstinden)
 6. Kan en komme seg opp på Nørdre Skagastølstind fra Turtagrø uten klatreutstyr? Flere topper tilgjengelig videre derfra, fremdeles uten klatreutstyr?
 7. elnerdl

  sjogholstind

  Er det noen som har vært på Sjogholstind i sommer/høst (2207), og vet hvordan man kommer seg opp på sør ryggen fra østsiden? Vi måtte snu forrige helg siden vi ikke visste helt hvordan vi skulle krysse den store snø fonnen som ligger i bassenget et stykke opp mot toppen. Er det vanlig at denne snøfonnen blir liggende hele sommeren?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.