Gå til innhold

Valpen

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Valpen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg skal ikke krangle, og sende en oversikt om forskjellige navn, det skal jeg ikke bruke tid på (bare en liten eksempel i bildevedlegg). Ikke alle kan og bruker nordsamisk stedsnavnene som er på kartet. Og jeg sier ikke at gps-en er helt dårlig. Bare at jeg vile ha en bedre en det som jeg bruker mange år på telefon, og det er en skuffelse - unødvendig kjøp.
  2. Takk for alle svarene! Da forstår jeg, at jeg får ikke noen lydvarsling (kan ikke velge den) hvis jeg er en antall meter utenfor spåret. Da er det å se på skjermen og kontrollere om jeg går riktig vei. Kart har jeg kjøpt TOPO Norway Premium v3. Her er jeg skuffet også . Det er bra detaljert, men navnene på en stor del av topp og steder er ikke det samme som på andre kart. Ofte helt uforståelig for de som bor her hele livet. Jeg må rett og slett kombinere to forskjellig kart for å få oversikt. For å oppsummere: navigasjon etrex 32x - 2.699,- TOPO Norway Premiun v3-8 Norland Nord - 1.699,- Til sammen 4.398,- for noe som jeg skal bruke bare pga. jeg har kjøpt det. Det er sikkert greit for mange, men jeg er skuffet.
  3. Hmm, ingen svar Garmin svarer ikke heller. Jeg vet ikke om jeg gjør feil, eller et det er ikke mulig i det hele tatt. Foreløpig er ViewRanger på telefon som jeg bruker 6 år, mye bedre og i praksis mye billigere. Jeg trodde hele tiden, at "ekte" GPS må bli bedre enn mobiltelefon med gps.
  4. Hei, jeg er et nytt eier av eTrex 32x (har brukt mange år ViewRanger på gps telefon). Hovedsakelig har jeg kjøp den for vinterbruk for at det blir ikke nødvendig å ta av hansker. Jeg syns at brukerveiledningen er ikke den beste. Langsom går jeg fram med prøve-feile metoden, men kommer ikke videre ang. navigering i et lagret spor. Er det ikke sånn, at gps skal reagere (med lyd) hvis jeg er utenfor sporet? Jeg får "Klar til navigering" på skjermen, men ikke noe videre mulighet å bekrefte, eller? Den er der hele tiden uten endring Jeg har prøvd å finne noen video, men uten lykke
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.