Gå til innhold
 • Bli medlem

lillebo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lillebo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk, bra tips! Vi er to som skal ha mat, så vi klarer oss med relativt lite. Når jeg googler den så ser jeg at de også leverer en 900 ml som 600 ml-kjelen passer perfekt oppi, det virker lovende. Finner den ikke i noen norske nettbutikker, vet du om den må bestilles fra utlandet, eller har jeg oversett noen?
 2. Hei, jeg har ikke vært i Forollhogna på en stund, men generelt ligger det en god del snø i fjellet fortsatt, særlig over 5-600 moh.
 3. Regarding that your trip is planned in early summer I would suggest "Fjordruta" ([Hidden Content]), which is a beautiful trek near the Northwestern coast. You can reach it by travelling by boat to Kristiansund (3,5 hrs), and walk from there. Doing the whole trip takes about two weeks. You can either stay in cabins or in a tent. The trail is well marked, but I would also suggest carrying a map and a compass. Other nice areas for trekking is Trollheimen and Sylan, but this early I am afraid there can be pretty wet and also snow left.
 4. Mange gode tips her, tusen takk til alle som har svart! Trangia-kjeler har vi fra før og kan sikkert bruke videre. Men har også notert meg kjele i titan og Jetboil stash, @Per Fredrik. Fint å ha to alternativer til stekepanner også, som du skriver så liker vi å lage egg og bacon til frokost av og til og da er det greit å ha skikkelig stekepanne. Så en avveining dette med vekt, kanskje en liten kjele i titan som @torese har kan være fint i tillegg til stekepanne, det vil sikkert rekke lenge. @Espen Ørud det er alltid fint å ha litt å velge i og noen ganger er det viktigere å prioritere pl
 5. Etter å ha kjøpt superlight-telt begynner jeg nå å tenke at det også kan være en del vekt å spare på kjeler, stekepanner og kaffekjel. Ikke fordi jeg er en gram-jeger, men fordi jeg synes det er fint å kunne ta med mat og drikke på tur, og ikke bare frysetørret. Så en prioritering, altså. Heller egg og bacon og litt øl, enn gryter og telt som veier mye. Det jeg lurer på: har noen tips om et lettvekts-kjelesett som både kan stables inni hverandre sånn at det tar minst mulig plass, og som veier minimalt? Det optimale hadde vært et sett med stekepanne, gryte og kaffekjel. Helst noe som funk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.