Jump to content

lillebo

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About lillebo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lillebo's Achievements

 1. Tusen takk, bra tips! Vi er to som skal ha mat, så vi klarer oss med relativt lite. Når jeg googler den så ser jeg at de også leverer en 900 ml som 600 ml-kjelen passer perfekt oppi, det virker lovende. Finner den ikke i noen norske nettbutikker, vet du om den må bestilles fra utlandet, eller har jeg oversett noen?
 2. Hei, jeg har ikke vært i Forollhogna på en stund, men generelt ligger det en god del snø i fjellet fortsatt, særlig over 5-600 moh.
 3. Regarding that your trip is planned in early summer I would suggest "Fjordruta" ([Hidden Content]), which is a beautiful trek near the Northwestern coast. You can reach it by travelling by boat to Kristiansund (3,5 hrs), and walk from there. Doing the whole trip takes about two weeks. You can either stay in cabins or in a tent. The trail is well marked, but I would also suggest carrying a map and a compass. Other nice areas for trekking is Trollheimen and Sylan, but this early I am afraid there can be pretty wet and also snow left.
 4. Mange gode tips her, tusen takk til alle som har svart! Trangia-kjeler har vi fra før og kan sikkert bruke videre. Men har også notert meg kjele i titan og Jetboil stash, @Per Fredrik. Fint å ha to alternativer til stekepanner også, som du skriver så liker vi å lage egg og bacon til frokost av og til og da er det greit å ha skikkelig stekepanne. Så en avveining dette med vekt, kanskje en liten kjele i titan som @torese har kan være fint i tillegg til stekepanne, det vil sikkert rekke lenge. @Espen Ørud det er alltid fint å ha litt å velge i og noen ganger er det viktigere å prioritere plass til en øl ekstra ja
 5. Etter å ha kjøpt superlight-telt begynner jeg nå å tenke at det også kan være en del vekt å spare på kjeler, stekepanner og kaffekjel. Ikke fordi jeg er en gram-jeger, men fordi jeg synes det er fint å kunne ta med mat og drikke på tur, og ikke bare frysetørret. Så en prioritering, altså. Heller egg og bacon og litt øl, enn gryter og telt som veier mye. Det jeg lurer på: har noen tips om et lettvekts-kjelesett som både kan stables inni hverandre sånn at det tar minst mulig plass, og som veier minimalt? Det optimale hadde vært et sett med stekepanne, gryte og kaffekjel. Helst noe som funker både på bål og primus, men må vi holde oss til primus så går det fint også. Veldig takknemlig for svar
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy