Gå til innhold
 • Bli medlem

Håvard_74

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Håvard_74

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer å kjøpe meg ett rimelig og lett telt (maks 2,5kg) for to og lurte på hvilen erfaring folk har med telt fra Naturehike. Kan nevne at jeg har ett Helsport helårstelt til de værharde turene og at jeg maks ligger 3-4 netter i telt i løpet av ett år. Eventuelt andre forslag på ok rimelige telt.
 2. Er Helsport Trollheimen forgjengeren til Fjellheimen som selges nå? Noen her med erfaring med Trollheimen 2 camp? Vurderer å kjøpe et som er lite brukt.
 3. Ser at det er mange superlette telt som ikke ytterduken går helt ned på ja. Min konklusjon så langt blir, dropp stormmatte og velg et telt der ytterduken går helt ned til bakken så har jeg et telt som fungere bra i høyfjellet på sommer’n.
 4. Skal brukes vår, sommer og høst. Ikke nødvendig ved mye vind? Kanskje bedre at det er luftig, mindre kondens?
 5. Hei! Jeg vil anskaffe meg et superlett 3-sesongers 2-manns telt, men for å spare vekt lurer jeg på om skal gå for et uten stormmatter. Teltet skal brukes i høyfjellet. Erfaringer med dette og hva anbefaler dere?
 6. Hei! Jeg vurderer å gå til innkjøp av et Exped SynMat UL 7 LW liggeunderlag, da det virker som det har bra liggekomfor, og det viktigste, at det er lett og tar liten plass. Mitt spørsmål til dere er om det er solid nok da jeg har tenkt å ligge på det rett på bakken, med unntak tidlig vår/sen høst, for da kommer jeg til å legge det nedi Mammut Grevling bivuakk’n. Ønsker å dra med meg så lite som mulig og vil helst slippe å må ha med to liggeunderlag. Hva anbefaler dere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.