Gå til innhold

MF135

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MF135

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da har jeg vært på XXL og prøvd begge to. Paraen er sikkert en knallgod sekk det, men passer desverre ikke ryggen min helt. Prøvde også reacon og den satt utrolig mye bedre. Så da får jeg se om det blir kjøp av reacon etterhvert... Men skal også prøve powerframe og se hvordan den er. Takk for alle tips og råd her!
 2. Interessant! Er forresten 180 cm høy ca, og veier rundt 55 kg, hvis det kan si noe. 25% på 2990 var jo veldig billig da!
 3. Takk for svar! Skal gjøre det ja, men håper egentlig para'n passer, recon ligger vel litt høyere i pris...
 4. Hei! Jeg har før neste fjellsesong ca bestemt meg for å kjøpe ny sekk. Sekken må helst være på 100L+, ha avtakbare sidelommer, hevbart topplokk og litt sånt. Var først ganske gira på pakkrammesekk, men nå har pararanger kommet på tilbud hos XXL til 3000 kr. Er vel et bra tilbud det? Sikkert mange som har god erfaring med sekken her, men fint hvis noen som ikke har det også vil dele det😉 Sekken kommer til å bli brukt på turer med inntil 5 overnattinger tenker jeg, og burde være komfortabel å bære rundt 25-30 kg med. Setter veldig pris på svar! Takk😊
 5. Det med sitronflaske var ikke dumt nei! Og sikkert heller ikke den spesialflaska som kom opp nå her sist, men må si den sitronflaska virka lur😉 Sikkert fordi jeg liker å lage ting sjøl😊 Så det må jeg prøve. Hvor mye parafin bruker den cirka? Eller hvor lenge holder en tank? Tenker å bruke den på 4-5 dagers turer med litt vannkoking om morran, og en runde med steikepanna til middag.
 6. Tusen takk for godt svar! Veldig artig med disse gamle brennerne som har holdt koken i mang år! Måtte jo prøve primusen igår, og jammen brant den! Var litt vind, så kom litt gule flammer og HV-bål innimellom, men ellers fungerte den helt greit. Første gangen jeg skulle prøve ble den nok forvarmet litt for lite, for da fant det brennstoff nedover mot forvarmingsskåla, uten å brenne. Men med litt skikkelig forvarming kom den igang, skikkelig artig! Må prøve å få laget meg en flaske til å ha rødsprit i, for det blei litt knotete med en stor flaske😉 Gleder meg til å dra på tur med denne brenneren jeg nå!😊
 7. Har akkurat fått tak i en Optimus 111. Vet egentlig ikke så veldig mye om forvarming, tenning og justering så hadde vært supert om noen kunne sagt litt om det, samt andre tips og triks. Nå har jeg ved å kikke på noen bilder funnet ut at dette mest sannsynlig er en stillebrenner. Hva er egentlig forskjellen på disse, og hva er ulemper og fordeler med dem? Hvordan er det med drivstoff til disse? Noen bruker lampeolje, men i denne tanken er det en skvett igjen som lukter veldig likt tennvæske, men det er kanskje det samme. Håper å få igang primusen snart!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.