Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjepphesten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kjepphesten

  1. Noen som har erfaring med denne? Den kan formes slik man vil, men aluminiumen må vel gå i stykker til slutt etter mye " bøy og tøy " ?
  2. Er det ingen fare for at det dannes kullos? Det er vel den gassen det henvises til i advarselen som står på apparatet?
  3. Er det noen som har erfaring med Kovea Fire Ball Gas Heater? Jeg kjøpte en i fjor som jeg foreløpig ikke har brukt. Fjellsport.no og andre forhandlere presenterer den som teltvarmer, men på apparatet står det tydelig advarsel om fare for at det kan dannes livsfarlig gass som er uten lukt og at apparatet ikke skal brukes i telt eller i lukkede rom. Setter pris alle innspill.
  4. Takk for svar! Har noen andre telt - Helsport, Marmot og Sydvang - fra før. Tror jeg holder meg til dem og dropper dette teltet med den mørke sovedelen. Enig med dere; skal man ha det mørkt på tur så er en sovemaske det enkleste. Fortsatt god sommer
  5. Hei! Vurderer å kjøpe dette teltet: Coleman Batur 2 Blackout Den mørke sovedelen skal ifølge reklamen stenge 99 % av dagslyset ute og redusere innetemperaturen med 5 grader på dagtid og øke tilsvarende temperatur med 1 grad om natten. Noen som har erfaring med dette teltet? Jeg er skeptisk pga fargen - svart teltduk må nødvendigvis bli svært varm når sola steiker en fin sommermorgen og du har tenkt å sove litt ekstra etter noen harde døgn i felten?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.