Gå til innhold

pippimi

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om pippimi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Et spørsmål til: du sier du kan sette opp kun innerteltet vil det si at teltstengene er festet til innerteltet? -kan man da ikke kun bruke ytterteltet? Igjen - takk for svar! Genialt😆 å ha muligheten til å bruke bare inner eller ytter teltet! Jeg er tydeligvis ikke så flink til å skjønne det de beskriver på nett sida😅😅😅 godt å få litt hjelp!
  2. tusen takk for nyttige linker😊 Ja varmt blir det når sola skinner på teltet...… Blir en vurdering ventilasjon opp mot vekt.... Til vinter og pulk har vi tyngre og mer solid telt, så det er ment brukt i ryggsekkperioden.
  3. Syntes du det blir nok lufting på sommerstid med myggnetting kun i øvre del av døra?
  4. Leiter etter nytt telt, har et tunneltelt som er for stort og som vi ikke trives i. Vurderer nå Exped Orion III telt, ser de kommer i 2 utgaver UL og extreme. God ventilasjon og lettvekt er viktige elementer og god høyde under taket, god høyde har de absolutt md 130cm. Men så var det dette med ventilasjon, prøver å finne ut om det er myggnetting i dørene på innerteltet. På fjellsport visste de ikke, de trodde ikke det, på Milrab mente de at ja det var det, så leste jeg en kundeomtale på UL utgaven som sto at han kunne tenkt seg mygg netting på hele døra. Så så langt så har jeg alle variasjonene...…. Noen her inne som har erfaring med dissa telta og kan gi meg fasiten? Og hva er forskjellen på de to telta? UL veier 2,8 og Extreme veier 3,5 men hvorfor?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.