Gå til innhold
 • Bli medlem

Cloudberry

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tusen Takk for bilder Sola. Det hadde vært moro å komme helt opp, og vi hadde hatt bra utsikt, men det ble det ikke denne gangen...
 2. Et spørsmål til : er det vanskelig å komme ut på trolltunga? Vet at den er ikke sikret, men er det veldig bratt og mye klatring?
 3. Hei, Vi har tenkt å dra til hardangervidda til helgen. I utgangspunktet har vi tenkt å kjøre bil til tyssedal så gå derfra. Vi har lyst å få med trolltunga og så gå videre i hardangervidda. Hvor ville dere anbefale å gå? Vi skal overnatte i telt og har tenkte å fiske. Hvor kjøper vi fiskekort? Går den banen opp til mågelitoppen eller er den stengt? Takk på forhånd:)
 4. Tusen takk alle sammen for svar. Vi hadde en kjempe fin tur. Sola skinte, det blåste friskt noen steder men vi er kjempe fornøyde:) Vi tenkte å gå opp Høgronden fra staumbu. Krysset elven, fant skiltet og fulgte stien, men til slutt kom vi på stien som gikk fra Bjørnhollia til rondslottet. Så et eller annen sted hadde vi gått feil og gått forbi høgronden, så vi måtte gå opp rondslottet istedenfor. Dessverre begynte vi litt sent så vi rakk ikke helt opp, men nesten:) Fin tur var det allikevel:)
 5. uff, det virker at det er umulig å ta en dagstur til rondslottet, hvis vi parkerer på straumbu så er det 2 timer til bjørnholia også 5 timer opp til rondslottet så 3,5 ned og tilbake til straumbu. Det er jo 12,5 timer. Så spreke er vi også ikke:( Hvor kan vi da gå som tar ca. 8 timer? Tenkte på topptur. Eller vi trenger ikke å gå helt opp. Det viktigste er å få fint utsikt. Det var vanskelig dette her.
 6. ja, et spørsmål til....så det går ann å gå fra straumbu til rondslottet uten å gå til bjørnholia først? er stien merket?
 7. Takk for svaret Vi er fem stikker som skal gå. Så det er ikke mulig å ta med sykkel, er det mulig å lei det et eller annet sted?
 8. Hei, Vi har tenkt å gå rondslotett på lørdag. Anbefaler Dere å gå fra rondvassbu eller bjørnhollia. Hvilken vei er lettest, fortest? Takk
 9. Cloudberry

  Ringebu

  Hei, Vi skal på hyttetur om 3 uker til Ringebu. Kan Dere anbefale oss et sted hvor vi kan gå på tur. Har aldri vært der, så jeg vet ikke hva er det vi kan finne på der borte. Er det noen toppturer vi kan gå i den område. Takknemlig for svar.
 10. Nei, nå fant jeg ut at det er 7-8 timer med bil ditt. Og det blir litt for langt. max.5 er det som er aktuelt. Noen tips hvor vi kan reise?
 11. Cloudberry

  melderskin

  Hei, Vi er noen jenter som har lyst til å gå en fin topptur. Har søkt litt og fant at Melderskin er en fin topp:) Det er viktig med en kjempe fin utsikt. Men det jeg lurer på er: -hvor er det vi skal overnatte hvis vi vil gå opp melderskin? -hvor langt tid tar det å kjøre fra oslo? -er det veldig krevende, vi er sånn passe trente:) eller hvilke andre topper dere kan anbefale? trenger også tips til overnattingssteder. Takk:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.