Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellreven3423

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjellreven3423

  1. På 3.7.2019 den 22.48, CarlHenrik skrev:

    1: Har bodd på Fjellstova og vært raskt innom turisthytta. Turisthytta hadde god stemning på kvelden og god atmosfære. Fjellstova hadde gode rom og en fantastisk frokost. Jeg kan varmt anbefale fjellstova, men DNT er DNT, det er jo bankers.

    2/3: Dalen går man ned på et sted mellom 4-7 timer, litt avhengig av rute, føre og pauser. Mitt tips er ta buss eller drosje tilbake til Østerbø og hente bilen. Ta inn på et sted enten i Aurland eller Flåm og ta et tidlig tog på søndag. Det kan være lurt å sjekke opp begge deler i god tid, dette er midt i høysesong så masse turister og trykk på brygga i Flåm. Når det kommer til Zip-linen så var det ikke mange som var der i slutten av Mai. Jeg ville sendt en epost til Vatnahalsen hotell og sjekket om man må booke eller om det er drop-in.

    Uansett, nyt dalen og unn dere en liten stopp på Sinjarheim.

    Takk skal du ha! Har du tips til hvor en bør bo etter Østerbø? Er det verdt å bo nede i Flåm på hotell til mange ganger prisen oppe på Østerbø eller kan en like gjerne kjøre rundt og så reise tilbake til Østerbø for å overnatte? Har jo bil..

  2. Ønsker å gå denne ruten i slutten av juli. Har noen spørsmål i den anledning:

    1. Vi ankommer med bil fra Oslo og tenker å overnatte på Østerbø første kvelden. Vi ser at det er to overnattingsalternativ: Aurlandsdalen turisthytte eller Østerbø fjellstove. Noen som har bodd på disse og evn har preferanser på hva som er best?

    2. Vi tenker å gå dalen på lørdag og så kjøre Flåmbanen på søndag. Med tanke på at bilen allerede er parkert på Østerbø, vil det være praktisk å overnatte der også fra lør-søn. Men det er jo også mulighet til å se noe annet i området. Kan det lønne seg å booke overnatting i Flåm eller annet sted fra lør til søn? Da må vi i såfall tilbake med buss for å hente bilen på lørdag.

    3. Må man booke billetter til Flåmbanen og den ziplinen eller har de god kapasitet?

  3. Hei.

    Jeg sjekket rundt på forumet, for å finne en tråd som passet mine etterspørsler uten hell.

    Dama og meg vurderer en fjelltur 7-10. juni. Vi er begge i god form, og har gått noe. Vi ønsker tips til ruter og anser disse kriteriene som viktige:

    - Helst ikke mer enn 3-4 timer kjøring unna Oslo, hvor vi bor.

    - Gjerne blandet terreng, både fjell, skog, etc.

    - Vi ønsker å overnatte på nytter med bevertning

    - Vil gjerne unngå steder med mye mygg og knott

    - Unngå områder med mye snø

    Håper på gode og kloke tilbakemeldinger.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.