Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellreven3423

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjellreven3423

  1. Takk skal du ha! Har du tips til hvor en bør bo etter Østerbø? Er det verdt å bo nede i Flåm på hotell til mange ganger prisen oppe på Østerbø eller kan en like gjerne kjøre rundt og så reise tilbake til Østerbø for å overnatte? Har jo bil..
  2. Ønsker å gå denne ruten i slutten av juli. Har noen spørsmål i den anledning: 1. Vi ankommer med bil fra Oslo og tenker å overnatte på Østerbø første kvelden. Vi ser at det er to overnattingsalternativ: Aurlandsdalen turisthytte eller Østerbø fjellstove. Noen som har bodd på disse og evn har preferanser på hva som er best? 2. Vi tenker å gå dalen på lørdag og så kjøre Flåmbanen på søndag. Med tanke på at bilen allerede er parkert på Østerbø, vil det være praktisk å overnatte der også fra lør-søn. Men det er jo også mulighet til å se noe annet i området. Kan det lønne seg å booke overnatting i Flåm eller annet sted fra lør til søn? Da må vi i såfall tilbake med buss for å hente bilen på lørdag. 3. Må man booke billetter til Flåmbanen og den ziplinen eller har de god kapasitet?
  3. Hei. Jeg sjekket rundt på forumet, for å finne en tråd som passet mine etterspørsler uten hell. Dama og meg vurderer en fjelltur 7-10. juni. Vi er begge i god form, og har gått noe. Vi ønsker tips til ruter og anser disse kriteriene som viktige: - Helst ikke mer enn 3-4 timer kjøring unna Oslo, hvor vi bor. - Gjerne blandet terreng, både fjell, skog, etc. - Vi ønsker å overnatte på nytter med bevertning - Vil gjerne unngå steder med mye mygg og knott - Unngå områder med mye snø Håper på gode og kloke tilbakemeldinger.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.