Gå til innhold

Ewexy

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg skal i vinter gå deler av Massiv, fra Haukeliseter til Tyin med fjellski, pulk og telt. Jeg må derfor ha nye fjellskisko, da de jeg har nå fortsatt gnager etter 8 år og x antall mil. Jeg har BC-binding og få ellers lett gnagsår, har endelig funnet Crispi Skarven til sommerbruk, som fungerer utmerket. Ellers går jeg helst i varierende terreng, lite i løyper og tidvis relativt bratt, med og uten pulk. Jeg trenger derfor også en såle som ikke er av de mykeste, men vil heller ikke ha en sko som er så stiv at jeg kvier meg for å bruke den på småturer. Har sett litt på Crispi Svartisen eller Stetind, har ellers ikke prøvd Alfa sine sko, men har hørt at mange har gode erfaringer med dem. Noen som har anbefaling til sko?
  2. Tenker langfelle til turer som er såpass bratte at syntetisk kortfelle ikke gir godt nok feste. Han ønsker å slippe å traversere i bratte partier. Det er altså ikke en felle til lett kuperte turer med pulk/hytte-til-hytte turer, men heller dagsturer hvor det plukkes litt høydemeter og kortfelle ikke gir nok feste
  3. Hei! Jeg skal kjøpe langfeller til fjellskia til gubben. Pr nå har han bare syntetiske kortfeller. De blir nok brukt 4-5 ganger i året, da han primært bruker randoski til toppturer ellers. Fellene blir med andre ord ikke mye brukt, men de blir brukt i alle forhold, fra kald og isete snø, til vårturer med våt snø. Av den grunn trenger jeg råd ift mohair vs syntetiske langfeller, hva er best til "alt"?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.