Gå til innhold
  • Bli medlem

Harko

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Harko

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Harko

    Junitur

    Flott! Noen steder man kan søke info ifb planlegging? Som sagt er fiske ganske viktig, lite folk et pluss og 15 mil maks. Jeg er som nevnt tidliger ganske fersk i gamet, men er ikke redd for å utfordre fysikken, men toppturer er ikke høyt på lista mi.
  2. Harko

    Junitur

    Takk for tips. Turen starter ca 10. juni og ja - fortrinnsvis i fjllområder, men årstida blir et problem. Har så vidt vært innom Grimsdalen som er et vakkert område. Vurderer også en tur nordover, men der er vel sesongen enda kortere. Er litt i villrede her, men Femundsmarka kan kanskje også være et alternativ?
  3. Harko

    Junitur

    Jeg er ny på forumet og ikke altfor dreven i faget. Er det noen som har tips til tur i juni? I høyfjellet stoppes det vel av snø, og is på vannene, men det finnes vel alternativer hvor sommeren har kommet igang. Er glad i å fiske og da spesielt etter ørret og røye. Vi satser på overnatting i telt, men tar gjerne en tur innom en hytte eller to på turen. Burde vel ha et par alternativer - et i sør og et i nord ift værutsikter? Et tips eller to hadde vært supert for å begrense antall steder å etterforske og planlegge utifra. Takknemlig fot tips eller kontaktinfo.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.