Gå til innhold
  • Bli medlem

Nusk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nusk

  1. Ja, og dette er andre dun soveposen jeg er misfornøyd med. Har selv x-tren og den er kald! Reklamerte på den og fikk i svar «da er antagelig dunsovepose ikke noe for deg» ! 😳 Tenkte min var et engangstilfelle, men tydeligvis ikke.. De var bedre før de ble solgt til et stort firma
  2. Jeg bestilte 2 poser, Helsport Svalbard som gikk rett i retur, helt umulig med duna! Fra nedre mage region og til midt på leggen var duna manglende.. Risting? Ja da fikk du enten dun oppå knærne eller du kunne få under. Og mye mindre dun i 5 kammer der enn resten av posen. Den fra ME var derimot perfekt. Iceline, god ned til -30c. Jevn fordelt, kamrene sydd flere retninger og duna var der den skulle da posen kom.
  3. Pris er ikke så viktig.. 5000-7000… 🤗
  4. «Knøttet» mitt blir 18 og hun ønsker seg lett men varm vintersovepose.. Det må jo nesten bli dun da.. Selv har jeg Glacier 1000, det er en høstsocepose og duger ikke til vinter, helsport x-trem har jeg også, men der sliter jeg litt med kuldehull da duna flytter seg. Men den går nu i nød.. Vi bor i Finnmark, og hun er 168 cm høy Hva anbefaler folket?
  5. Nå har vi vært på vidda 6 dager i diverse vær, men vi sliter dels med den fotenden.. Vurderer kjøpe anna type telt
  6. Hei, har Fjellheimen Helsport superlight i lilla (ikke at fargen har noe å si, men så dere vet hvilken modell). Vi skal på viddetur søndag, langtur… Sliter med at ytterduken kommer på innerduken i fotenden, og når man kommer borti kommer det vann inn på dunsoveposene.. Noen som har tips til akkurat dette?? Klarer ikke spenne ytterduken langt nok fra innerduken ofte.. Noen petter smart løsninger som er utprøvd? 😊⛺️
  7. Takk, da får jeg kanskje teste xl da jeg bruker ca L / xL til vanlig
  8. Hei, har sett på Nothern Playground sin ull zip bh og ullbukse, samt bestefars trøya. Bruker normalt L/ XL alt ettersom hvilke klær det er. Noen som har prøvd disse og kan si om de er store eller små i størrelsen ? Mye stretch i de ?
  9. Nusk

    Lårhøye forposer?

    Ja des bedre kvalitet og des lettere, des dyrere er det 😄
  10. Nusk

    Lårhøye forposer?

    Si i fra hvis du kommer på det 😃
  11. Nusk

    Lårhøye forposer?

    De veier litt vel mye når man skal gå en uke med sekk..
  12. Nusk

    Lårhøye forposer?

    Tja.. hvor får man kjøpt det..?
  13. Er det noen som vet om superlette overtrekks «lårposer» som kan brukes for å krysse elver på tur over vidda, isteden for søppelsekk.. ? Altså fotpose som går til låret og kan trekkes over fjellskoene 😊 På sommer er løsninga av m buksa, crocks på, men det kan være KALDT her nord..
  14. 😂 Takk , så du mener jeg bør kjøpe det dobble sånn for sikkerhetsskyld..? 😇😂
  15. Hei, fikk ikke testet det.. Exen som skulle bestille det dro sin kos , så da var det ingen grunn mere å kjøpe 🤷🏼‍♀️
  16. Å sånn du mener det
  17. finnes det en egen kvistbrenner tråd? Hvis du er admin, så bare flytt det dit om jeg har satt det på feil sted 😊 Beklager om jeg har surrer noe feil ☺️
  18. Har sett kvistbrennere, og de ser jo gode ut på vidda der det kun finnes små kvist og lyng - og alltid vind. Men fungerer de?? Hvis ja, hvilket merke anbefales??
  19. Godt tips !! Tusen takk 😄 Er mest kaldt vann på vidda her nord 😁
  20. Takk for erfaringa ! Dette var nyttige ting å ta med seg i letinga etter packraft 😃
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.