Jump to content

Mari Marthe Katt-Ugle Apenæs

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mari Marthe Katt-Ugle Apenæs

  1. Mitt gamle oppblåsbare liggeunderlag har gått i stykker etter 15 år, så jeg må kjøpe nytt. Kriterier i prioritert rekkefølge: 1) komfort: Jeg er tung og har store hofter, og vil ikke kjenne bakken når jeg ligger på siden. 2) Solid: har to barn som hopper rundt i teltet, og jeg mistenker at det var denne typen uvøren bruk som tok knekken på det gamme til slutt. Har prøvd å oppgradere ungene, men har kommet til at det er enklere å oppgradere utstyret. 3) lite vekt og tar liten plass. (Har jo nok å bære) 4) greit å blåse opp. Orker ikke blåse selv, og har ikke tid til en halvtime med knoting. 5) varmt. Tenker jeg kan ha et lett isolerende underlag under om selve madrassen ikke er så varm. Men selvsagt topp med isolasjon om det ikke går for mye utover de andre kriteriene. 6) Pris. Det er ingen vits å betale mer enn man må, men jeg vil først og fremst vet at jeg får bedt mulig underlag, så får jeg betale det det koster og forhåpentlig ha det i 15 år. Det er fint om det ikke har kanter. Har dobbel sovepose så minste barnet kan dele med meg. Er også på jakt etter et billig underlag til han i ca samme tykkelse, som jeg kan koble på mitt. Og tar gjerne imot tips til det og. Har hatt han på vanlig tynt skumunderlag nå, men da drar han meg liksom ned fra mitt. Hans trenger bare å være lett, solid og fremfor alt billig. Har selvsagt googlet testet nå i flere dager, men klarer ikke å bestemme meg, så håper noen andre har gjort et lignende valg før meg, og kan dele sine erfaringer.
  2. Jeg er på jakt etter en god varm vintersovepose. Jeg har brede hofter/er ganske tjukk. Og synes fort at soveposer blir både kalde og trange. Jeg tenker derfor at jeg gjerne vil ha en pose med så lav komfort temperatur som mulig. Hvilken pose er varmest (uten å bli alt for trang). Tenkte også å ta med meg ungene på tur i vinter, og vil gjerne dele pose med begge to. Jeg har en høyre- og venstrepose til sommerbruk, så har pleid å ha minstemann oppi hos meg da. Men eldstemann har nå kommet over gleden over å ha egen barnesovepose og synes det er urettferdig at det ikke er plass til henne sammen med oss. Så jeg ville prøve å finne en løsning på det også når jeg først skal kjøpe nye vinterposer. Er det mulig å koble sammen tre poser? Med en stor pose er det jo enklere å kle på seg nedi posen også, tenker jeg så det blir mindre kaldt å stå opp. Tar gjerne imot andre tips til ting jeg bør tenke på når jeg skal sove ute med barn i kulda... Hva slags vinterposer burde jeg kjøpe til barna? De er ikke på langt nær så frosne som meg ;), så de kan kanskje klare seg med noe billigere, men jeg vil jo være sikker på at de ikke fryser også. Tenkte å kjøpe full lengde for at de skal kunne kobles sammen med min og vare i mange år. Tenker at det bør være greit å bare knyte den sammen litt under føttene om de skal sove alene... eller fungerer ikke det?
  3. Jeg vil gjerne ha med meg mine to barn på telttur i vinter, og er på jakt etter et liggeunderlag vi kan ligge på alle tre. Har klart å finne oppblåsbare liggeunderlag opp til 130 brede. Finnes det større? Teltet er litt over 2 m bredt, og jeg skulle helst hatt et oppblåsbart liggeunderlag som bare dekket hele bunnen og hadde plass til alle som måtte være med. Venner av meg eller barna feks... blir bare surr og rot med underlag som sklir frahverandre og ting som raser ned i sprekkene...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy