Gå til innhold
  • Bli medlem

Ole Grønberg Myrold

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ole Grønberg Myrold

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Heisann! Har planer om å få fikset i stand en gammel plastpulk jeg har liggende. Tanken er å forsterke selve pulken med glassfiberduk og epoxylim på innsiden, overhale drag, sele og diverse skrueforbindelser, samt få montert på et trekk å ha over. Så da spør jeg dere. Hvis dere skulle lagd et trekk til å ha over pulken deres. Hva ville dere gått for da? Tenkte kanskje at om noen har en revnet teltduk liggende, så kan den sys til. Og så krysse noen strikker over. Vanntett til en hvis grad er jo praktisk og så spiller vekt inn. Ser frem til å høre fra dere!
  2. Bestilt med EcoExpeditions i juli. Ingen tidligere erfaringer, mn skulle være et godt knepp under Hvitserk i pris.
  3. Mye god erfaring her nå, takker! Virker som Nansen heller kan være mer aktuell, som er mer anvendbar. Ønsker ikke kjøreski da jeg har rando fra før. Mn synes det er greit at fjellskiene kan være litt artige å kjøre ned med og heller la det gå litt utover kvaliteter på flatmark, klassisk kompromiss. Derfor jeg fristes av 75mm og 3pin med kabel. Ser for meg å bruke skiene til slakere toppturer, jakt og opp mot 5-dagers turer i flatere terreng. Anbefalinger til 75mm støvler? Alfa Greenland Advanced GTX eller Crispi Svartisen GTX kanskje?
  4. Hei Noen som har gått en del med Åsnes Ingstad? Ser for meg å skaffe disse, voile 3 pin og noen passende 75mm-støvler. Hvordan går det isåfall med lengre dager på tilnærmet flatmark?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.