Gå til innhold
  • Bli medlem

Emil Thon

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Emil Thon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har noen prøvd FR Keb jakka og kan dele noen erfaringer om denne?
  2. Takk for mange gode svar! Jeg ser for meg at jeg, som mange skriver vil gå med en pustende og fleksibel jakke, og heller ha skallbekledning/regntøy i sekken. Jeg tror jeg går for en Fjällräven Keb bukse, men er fortsatt veldig usikker på valg av jakke. @Lars Stenseth Tusen takk for utfyllende og informativt svar! Kanskje jeg må vurdere flere type jakker istedenfor en mer allround-jakke!
  3. Blir også svært glad om noen har forslag til konkrete tips om merke og modell!
  4. Tusen takk for begge svarene! Jeg har lest noe om at mange blir klamme og varme når de går i skalljakke så vurderer derfor kanskje noe litt mer pustende som den typiske gå-jakka. Jeg har gått en del i gore-tex i forsvaret og syntes nok til tider denne ble noe klam å gå i over tid.
  5. Hei, jeg er relativt fersk når det kommer til lengre turer og håpet å kunne få noen gode tips for valg av jakker og bukser. Jeg skal kjøpe meg jakke og bukse som i hovedsak skal brukes på turer vår, høst og sommer. Jeg ønsker da en jakke og bukse som er god å gå i overtid og er vannavstøtende og vindtett. Jeg har sett litt på Fjellreven Keb om noen har erfaringer med denne. Jeg skal på telttur i starten av juli hvor jeg skal gå i Jotunheimen (Bitihorn og Valdresflya) for å fiske og overnatte. Tar gjerne i mot generelle tips om bekledning til tur, nødvendig turutstyr og turtips også.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.