Jump to content

aurebu

Passivt medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

aurebu's Achievements

  1. Kjenner ikkje til de elvene, men du finner helt sikkert info om dem på nettet. Forøvrig så kan man fiske med flue hele året. Husk bare å bruke store fluer de kalde månedene. Gjerne store streamere.
  2. Ørretten tar flue hele året om der er åpent vann. Tull å si at man må vente til det er komt varme i vannet. Har selv tatt 40 ørret på ein ettermiddag i Januar måned. Men noen nyttige tips. Når det er kaldt vann er ørreten treg. det skal stort bytte som er lett å fange til for å få den til å bite. Bruk gjerne streamere i str. 6-8 om vinteren og tidlig vår. Og fisk seint, Svært seint. Fisken gidder ikkje jage eter noe den bruker mer ennergi på å fange, enn det den får i utbytte. det er standard overlevelsesregler i naturen.
  3. Det auler med småfisk i disse vanna. Så ett lite PS. !! Gå på aurebu.com, og legg til fiskeplasser med bilde der. Du kan naturligvis bla gjennom databasen og finne mange flotte fiskeplasser, spesiellt på vestlandet.
  4. Eg har selv Fjellreven Foxlite telt. Eg har hatt det i mange år, og det har vert med meg på ett uttall turer. Teltet er noe av det aller beste som er å få på markedet. På mange måter mye bedre enn Hellsport telt, og i minst like god eller bedre kvalitet. For det første så er ikkje teltet av nylon, men vanntett polyester. Fordelen med dette er at stoffet ikkje slakker når det trekker vann. Kjedelig å reise på dagstur for så å komme tilbake til ett telt som man må stramme opp fordi duken ligger nesten flatt ved bakken. Foxlite har overaskende god plass for å være så lite. Teltet er lett å ta med seg, og ikkje minst raskt å sette opp. Første gang eg satte opp mitt telt var i beksvart mørke, og uten lommelykt. Teltet var oppe på mindre enn ti minutter. Teltet har myggnetting som holder ute selv den minste knott. Det kommer godt med om man skal telte langs kysten. Dette teltet kostet 4800,- som ny, og var den gang regnet for å være det beste som hardbarkede fjellfolk kunne få.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy