Gå til innhold
  • Bli medlem

vulpus

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fjellheimen 3 har 120cm takhøyde, mens Rondane 3 bare har 90cm takhøyde. Jeg har en kompis som har Rondane 3, og har har ingen problem med å fyre opp primusen i forteltet, men det spørs om det ikke er for lavt til at du kan bruke primusen som varmekilde (ikke dekke til flammen øverst). Dessuten har Fjellheimen 3 faktisk plass til 3 personer hvis man er litt intime, men jeg kan ikke se for meg at dette blir noe trivelig i Rondane-teltet. Dessuten er vektforskjellen bare på 500 gram i favør Rondane, og hvis man er så vekt-bevisst så går man nok for en annen type telt enn Helsport. Jeg kjøpte meg telt nå i høst, og valget falt da på Fjellheimen 3 Camp i stedet for Rondane 3. Er storfornøyd med det så langt, selv om det ikke fikk så mye bruk på vinterstid.
  2. Takk for kjapt og hjelpsomt svar. Prøvde meg på friluftsliv.no/diskusjon også, men der begynte alle bare å klage på GTX. Jævla tullinger Jeg sendte en mail til Hanwag og spurte om dette, og fikk til svar at de anbefalte deres egen waterproof creme (selvfølgelig). Er det noen som har erfaring med denne? Er det samme greiene som sno seal? Jeg ser fra utstyrserfaringer og slikt at sno seal'en bare trenger å påføres 4-5 ganger i året. Trenger læret noen annen næring enn dette for å holde seg bra?
  3. Hei. Beklager hvis dette har kommet opp tidligere, men jeg klarte ikke å finne noen liknende tråd tidligere. Jeg har nettopp kjøpt meg et par Hanwag Alaska GTX sko, som har nubuck-lær. Jeg har fått forskjellig informasjon om hvordan disse skoene best skal behandles, så jeg er litt i villrede. Jeg fikk anbefalt å bruke noe som heter for Fox Wax, som inneholder fett, mens det på jemmesiden til Hanwag står at man ikke skal bruke fett eller olje på skoene. Hva er da best å bruke? Jeg har brukt NikWax på de gamle skoene mine, men er ikke helt fornøyd med den. Kan man bruke samme type behandling for "glatt" lær og nubuck-lær?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.