Gå til innhold
  • Bli medlem

langturmann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om langturmann

  1. Hei, sveis!! Ville bare bruke anledningen til å fortelle om flott service hos Bergans. Jeg har en alpinist som trengte ny skulderreim og nytt hoftebelte evt rep av disse. Ringte derfor til Bergans for å høre hva slikt kostet, for å kunne vurdere rep mot kjøp av ny sekk. Jeg fikk beskjed om dette ikke kom til å koste stort. Et hoftebelte lå ikke mye over 100-lappen sa de. Det var litt usikker om de hadde skulderreim. Noe som skulle sjekkes opp og meldes tilbake til meg siden. En dag eller to etterpå fikk jeg en telefon med beskjed om at skulderreim til min sekk (den forrige modellen) hadde de ikke. Men skulderreimene til den nye modelles skulle visstnok passe. Jeg sa ja takk og ba de sende i posten. Jeg fikk beskjed om siden de ikke hadde rett skulderreimer skulle jeg få disse gratis. Et par dager etter kom både belte og skulderreimer i posten og helt uten regning. Så nå er sekken min klar for flere nye års bruk. Og bra er det for det er en kjempesekk. Flotte greier Bergans!!!!
  2. Heisann!! Er det noen som har ide om hva slags middel/merke som er det ultimate til slik bruk? Er vanlig KIWI spray godt nok?
  3. Ser at Sportnett selger en 3-sesonger med justerbar vidde fra Mountain Hardwear som har personlengde til 197. Ikke kjent med merket, men lurer å gå for denne. Noen erfaringer?
  4. Lurer på om det er noen som har kjennskap til butikker med rikt utvalg av tørrmat, som feks blåband, i Strømstadområdet. Litt mer en tørrmat som skal i sekken, så en skikkelig Harrytur passer i forkant
  5. takk for tilbakemelding. Isbjørn sydde på mål. Dette tar de 20% ekstra for, og har en leveringstid på 10 dager
  6. Hei alle storvokste Er det noen som har noen geniale tips til hvor det er tilgang på godt turutstyr for oss på 2 meter og 120 +? Trenger bla ny sovepose til den lyse tiden av året. Har de 10 siste åra brukt Alta Long. Har aldri vært helt fornøyd med denne. til tross for at den var testvinner. Virker som Longutgaven er en forstrekt normal versjon. Kald og trang Tyin har vært en god følgesvenn i den mørke årstiden. Vurdere å ta med meg denne på en 4 ukers tur i Børgefjell i sommer. Er likvel litt opptatt av vekt. Ser at Tyin 3 sesonger bare er til 195 cm. Tror dette blir for snaut. Alle tips om utsyr, både sommer og vinter, mottas med takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.