Gå til innhold
 • Bli medlem

Frufutti

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Frufutti

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det de med kokossmak? Isåfall, så synes jeg også de er knall gode! Har ikke så mye erfaring med tørking av kjøttdeig, hvordan går du frem? Og hvordan tilbereder du det?
 2. Skal sei, ser jo veldig innbydende ut! Og ikke nok med det, enkelt nok til å faktisk gjennomføres! Supre tips!
 3. Gode tanker! De fleste tipser om havregrøt, og skjønner at denne er en god klassiker! Så vi må få i oss en del slike frokoster. Men godt poeng, vi må ha variasjon: Hva har du tydd til når havregrøten blir en pine?
 4. Lurt å ha lett tilgjengelig snacks i lommene! Synes kanskje det vanskeligste er lunsjen, hva pleier du å spise til lunsj?
 5. Takk for gode råd! Pleier du å ta med rasjoner med frokost til hver dag på vandringen? Eller fyller du opp underveis?
 6. Det ser jo bare nydelig ut! Er de fleste vann på vidda gode fiskevann?
 7. Tusen takk for link! Skal sjekke denne ut
 8. Så kjekt å høre! Må vi ha fiskekort da? Isåfall, hvor får man tak i dette?
 9. Ja, fra slutten av juni og utover Tusen takk for gode tips! Har aldri prøvet tørrmelk, bruker du det kun for smaken sin skyld?
 10. Takk for gode tips! Noen tips til pålegg? Hva slags mat selger de på hyttene? En muligheten er å fylle opp sekken igjen i området rundt Besseggen. Men er usikker på hvilke butikker som er rundt der. Kanskje det er lettest å pakke sekken for fult for 14 dager fra start
 11. Konge! Da pakker vi fiskestanga Hadde vært jo vært hel lekkert med en ørretmiddag på vidda!
 12. Takk for raskt svar! Det er første gang vi skal over Hardangervidda, men ser ut som vi skal forbi noen DNT hytter. Vi skal gå fra Haukeliseter-Finse. Er det gode fiske muligheter?
 13. Hei alle fjellvandrere Vi er to stykker som skal på 14 dagers vandring i Hardangervidda og Jotunheimen. Vi trenger litt inspirasjon, triks og tips: Hva ville dere pakket med av mat? Spesielt frokost og lunsj. Til middag tenker vi enkelt og greit Real turmat. Noen tips til mellom måltider?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.