Gå til innhold
  • Bli medlem

Aadnef

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Aadnef

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sekken ble kjøpt inn og testet. Endte opp med versjonen på 40-60liter. Kjøpte sekken på Revir i butikk, og rammen på sekken knakk den første dagen da jeg testet den med ca 10kg i. Jeg tok med sekken tilbake til butikken og fikk en ny. Selgeren i butikken mente den hadde fått en skade i transport. litt usikker på kvaliteten på materialene over tid, men det gjenstår og se. Utover dette har jeg testet sekken på korte dagsturer og fisketurer i nærområdet, samt en 10-dagers tur i Rondane med startvekt på 16-17kg. Og alt i alt er jeg kjempefornøyd. Sekken er veldig behagelig å ha på, og er lett å få flyttet vekten til hoftene (noe som er viktig for meg ettersom jeg har en skulderskade som gjør at jeg ikke kan ha noe særlig vekt på skuldrene). Flexen i ramma gjør at man egentlig ikke føler man har på seg sekk i det hele tatt. Den takler vekta jeg har testet den med veldig bra, men tviler på at det er sekken for deg som skal bære 22kg+. Festeanordningene er praktiske, sidelommene gjør det faktisk mulig for en med stive skuldre å få tak i vannflaska, og det er mulig å benytte disse selv om sekken er full. Det at sekken også er så lav er veldig praktisk når man beveger seg i tett skog, slik at ikke sekken tar med seg alt av lave greiner. Dette er nok ikke sekken for de som pakker med seg halve boden, men til lettvektsturer med enmannstelt, hytte til hytte og dagsturer er den helt genial. Har noen få ting å utsette på den, men er alt i alt veldig fornøyd med kjøpet, og har allerede kvittet meg med noen sekker den erstatter. + -Bærekomfort -Smarte løsninger -Egenvekt -Anvendelighet -Store hoftelommer -Pris - -Knirker i toppen av ramma -Manglende justeringsmuligheter i rygglengden. -Topplokket er en vits
  2. Er det noen som har erfaringer med Sierra Designs Flex Capacitor? Ser litt på den som en allsidig sekk med mulighet for å erstatte flere sekker i midtsjiktet av volum, samt kutte litt vekt.
  3. Vi er to par som har tenkt oss på vandretur på østlandet 17-mai helga, og trenger derfor tips om rute. Kravene vi har er: -5 dagers tur med dagsettapper på under 20 km -Mulig å komme seg til og fra utgangspunkt og sluttpunkt med tog eller buss -Under 5 timer unna oslo -Forholdsvis snøfritt. Ski og truger er ikke aktuelt -Gjerne på fjell, men grunnet snømengdene i år er nok lavfjell det som er mest aktuelt Vi tar med telt, men er også aktuelt å sove på turisthytter. Takker for alle tips.
  4. Hvis du ønsker tips til storsekk så kan jeg virkelig anbefalle Bergans Alpinist 130l. Den blir kanskje litt i største laget, men jeg velger denne foran andre mindre sekker selv på helgeturer kun pga den fantastiske bærekomforten. Jeg har gått med den på ukesturer hvor jeg har ligget på rundt 35km/dag uten noen problemer. Eneste negative med den er en egenvekt på 4,5kg Hardangervidda i August er strålende. Og det er så mange dnt-hytter og stier der at det ikke vil være noe problem å finne rute å gå.
  5. Jeg har hatt akkurat samme utfordring. Så byttet bindinger på mine ingstad fra bc til Volie 3 pin traverse. Jeg kjøpte også Alpina Alaska 75mm sko. Denne kombinasjonen er helt fantastisk i bakkene. Skoen er veldig stiv og fin, og man får kjemperespons med bindingen. Spesielt når man kjører med den avtagbare helvidja. Helløfteren er også veldig fin når det går bratt oppover. Det er ganske mye tyngre å gå med bortover enn bc, og sko og binding veier jo også en del mer, så du må se om nedover eller bortover skal prioriteres. Men jeg mener jo helt klart selv at Ingstad er ski som er laget for kupert terreng, og man får utnyttet skien mye bedre med en stivere sko og binding.
  6. Aadnef

    Fotposer

    Jeg går mye hytte til hytte-turer om vinteren. Jeg har lenge hatt med meg forsvaret sine fotposer på tur, og vært svært fornøyd med disse. Mine Alfa bc-fjellskisko passer fint inni disse og de brukes både ved pauser med skiskoene på, og alene når jeg må ut fra hytta for å hente ved/på toalettet . Jeg har nå gått over til skisko med 75mm binding (Alpina Alpinist 75mm), og får ikke disse ned i forsvarets fotposer. Finnes det noen andre fotposer, gjerne med såle, som fungerer med 75mm-sko, og i tillegg kan brukes alene? Jeg har str 45-46.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.